Hotărîre: Poli are termen 15 zile să se achite către Sepsi

Şedinţa Comitetului Executiv al FRF n-a decis vineri doar amînarea cu una sau două săptămîni a startului competiţional, în cazul jocurilor din play-off şi play-out ale sistemului juvenil debutul fiind împins pe 18 martie, ci a şi înştiinţat clubul alb-violet că este bun de plată către Laszlo Sepsi.

Astfel, s-a decis punerea în aplicare a două hotărâri ale TAS, dintre care una privitoare la litigiul dintre polişti și jucătorul Laszlo Sepsi, care nu s-a mai alăturat lotului violeţilor după convocarea la stagiul „tricolorilor”, din Antalya. Iar conform înştiinţării din partea Comitetului Executiv al FRF către gruparea timişoreană, pe adresa președintelui alb-violeţilor, divizionara B are două săptămîni la dispoziţie pentru a face plăţile. „Vă facem cunoscut că, în conformitate cu dispoziţiile art. 35 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal şi cu Procedura de punere în executare a Hotărârilor pronunţate de TAS – Anexă la Statutul FRF, luând în considerație prevederile art. 13 alin.1 lit. a şi art. 62 alin. 1 din Statutul FIFA, la data de 17.02.2012 Comitetul Executiv al FRF a hotărât: Punerea în executare a Sentinţei arbitrale pronunţată de Tribunalul Arbitral al Sportului de la Lausanne în dosarul CAS  2011/A/2584, având ca obiect litigiul dintre Sepsi Laszlo și FC Timișoara. În conformitate cu prevederile art. 4 alin. 1 din Procedura de punere în executare a Hotărârilor TAS – Anexă la Statutul FRF, acordă un termen de 15 zile (adică 05.03.2012), până la care FC Timișoara trebuie să achite jucătorului Sepsi Laszlo sumele 136.343 EURO, 43.800 lei și 5.000 CHF, la care a fost obligat clubul în conformitate cu  dispoziţiile cuprinse  în Decizia Tribunalului Arbitral al Sportului de la Lausanne mai sus menţionată. În cazul  în care hotărârea TAS nu  este executată în condițiile prevăzute mai sus, sunt aplicabile dispozițiile art. 4 alin. 2 din Procedura de punere  în executare a Hotărârilor TAS – Anexă la Statutul FRF”, comunicatul fiind semnat de Adalbert Kassai.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 − = trei

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: