Hromei: ”Au demonstrat că atunci când vor, se poate!” Codrea: ”Meci echilibrat, un 0-0 era mai echitabil”

Ripensia Timișoara a trecut din nou la zero de ACS Ghiroda, printr-un unic gol semnat de Florin Nanu după pauză, când jocul a și degenerat ulterior, Luca și portarul Filip fiind eliminați pentru comportament nesportiv: 1-0 (0-0).

A fost prima apariție a Ripensiei în Divizia D Timiș fără gol primit după 7 etape. La final, antrenorul secund al învingătorilor, Mihăiță Hromei, a admis că ”a fost săptămâna cea mai grea din cariera mea de antrenor, plină de incertitudini, de dezamăgiri după meciul de la Covaci cu Voința Mașloc, dar astăzi pot spune că jucătorii noștri au demonstrat că sunt fotbaliști adevărați. S-au strâns la greu și au izbândit pentru Ripensia, club la care se vrea ceva frumos, cu pași mărunți, pe niște principii solide: sport, tradiție, valori, civism. Băieții au demonstrat că atunci când vor, se poate, și au încununat evoluția cu o victorie. Îmi plac cel mai mult victoriile cu 1-0 iar astăzi au demonstrat că sunt bărbați”.

Întrebat în privința pleiadei de cartonașe galbene pe adresa taberei Ripensiei, în suferință la capitolul disciplină, Hromei a glumit cum că ar fi ”galben la față” prin a spune: ”Înseamnă că e după chipul și asemănarea mea! Oricum, nu-i amendăm”. În ceea ce privește cartonașul roșu acordat în urma busculadei din ultima pătrime a partidei lui Luca, Hromei a completat: ”El zice că l-a primit nemeritat”.

Același cuvânt, utilizat și de Paul Codrea pe seama deznodământului partidei prin prisma vizitatoarei ACS Ghiroda, rămasă astfel la 7 puncte în urma Ripensiei.

”O înfrângere nemeritată, după un meci echilibrat. Un 0-0 ar fi fost mai echitabil. Noi am avut ocaziile mai mari iar ei au înscris din mai nimic, dintr-un clinci, și cu puțin noroc. Dar dacă au învins cu 1-0 trebuie că au avut ceva în plus”, a spus Paul Codrea.

Antrenorul oaspeților n-a căutat nici o scuză pentru portarul lui ACS Ghiroda, Filip, eliminat din joc în aceeași fază în care nervii au dat în clocot: ”Pe bună dreptate a fost eliminat căci n-avea ce să caute acolo, să protesteze!”

Codrea s-a arătat însă foarte circumspect înaintea unui alt derby, din etapa viitoare, a 16-a și penultima a turului, acasă cu liderul ACS Voința Mașloc, pe care ACS Ghiroda îl va aborda cu mai multe indisponibilități: ”Ce să spun!? Dat fiind toate aceste absențe pe care le vom avea, va fi problematic…”

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: