Hunedorenii retează elanul arădenilor: Progresul Pecica – Retezatul Hațeg 2-1 (2-1)

Orice meci de baraj, indiferent la ce nivel se desfășoară, constituie o finală în care fiecare greșeală este imediat amendată. Așa s-a întâmplat și în partida de la Pecica, la jocul tur pentru promovarea în liga a treia dintre reprezentantele ligii a patra ”D” din județene Arad și Hunedoara: Progresul Pecica – Retezatul Hațeg 2-1 (2-1).

După un început confuz de ambele părți, gazdele au pus stăpânire pe joc și și-au creat numeroase faze de gol. Cel care a generat cele două reușite a fost Huțanu, un jucător înzestrat cu o viteză deosebită, care l-a ridiculizat pe Tămășiloni. Însă, în ultimul minut al primei reprize oaspeții au înscris și ei iar din acel moment lucrurile s-au schimbat.

Antrenorul oaspeților, Flavius Hul, a făcut câteva inspirate permutări pe posturi și în repriza a doua jocul a devenit echilibrat, Buzducea remarcându-se în mod deosebit.

În ultima parte a jocului, pecicanii și-au revenit și, impulsionați de antrenorul Dan Stupar, și-au creat două ocazii mari care, dacă s-ar fi transformat în gol, soarta partidei ar fi fost alta. Așadar, pentru partida retur fiecare echipă își face propriile socoteli și își păstrează șanse reale de calificare.

*

Dan Stupar: „Consider că a fost un joc cu multe faze de gol. Am dominat majoritatea partidei, cu excepția primei părți din repriza a doua. Cu mai multă istețime puteam obține calificarea din acest prim meci.”

Flavius Hul: „Am început timid, le-am permis gazdelor să marcheze două goluri. Dar am făcut câteva mutări inspirate, reușind un gol care poate cântări mult în retur.”

*

Sâmbătă, 15 iunie 2019; stadion Progresul Pecica; teren foarte bun; spectatori: 400.

Au marcat: 1-0 Arsene (min. 8) cu capul la centrare a lui Hușanu; 2-0 Măguleanu (min. 29) care a reluat cu capul din apropiere o centrare a lui Huțanu; Țiric (min. 45) cu un șut de la 20 metri.

Progresul Pecica: Fl. Rusu – Ponta, Țugulescu (min. 88, Gabor), Wild, Aldan – Huțanu, S. Popa, Arsene (cpt.), Copil (min. 71, Driglă) – Puie (min. 66, Moraru), Măgulean (min. 57, Păcurar).

Antrenor: Dan Stupar.

Pe bancă: Iosub, T. Bodri, Iova.

Retezatul Hațeg: Pașca – Ardelean, Ionașcu, Marcu (min. 58, Mariș), Tămășiloni – Pițigoi (cpt.) – Țiric, Buzducea, Pușcă, A. Popa (min. 57 Roșca; min. 89, Dăncescu) – Popeșa (min. 86, Tomoni).

Antrenor: Flavius Hul.

Pe bancă: Bobu, Hul, Enache.

Cartonașe galbene: Ponta, Arsene, Marcu.

Arbitri: Marius Omuț (Satu Mare) – Niclae Andrei Chițoiu (Timișoara), Călin Cimponeriu (Lugoj). Observatori: Dorin Micșa și Zaharia Ciev (Timișoara).

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 − patru =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: