Ianis Zicu (Farul): ”Nu se termină un meci când marchează adversarul. Dar dacă învingeam, aș fi fost și mai vehement”

Farul a venit la Timișoara cu 15 jucători și a plecat fără nici un punct, 1-0 (0-0) în restanța din penultima rundă a sezonului de toamnă pentru Ripensia, învingătoare astăzi pe ”Electrica” la căderea cortinei peste 2020 în Liga 2. Și totuși, cortina peste cele 15 etape va cădea… la ”Comisie”, după cum a amintit Ianis Zicu, antrenorul constănțenilor, mâhnit de mai multe aspecte, semnalate după înfrângerea alb-albaștrilor. 

Zicu: ”O partidă grea, pe un teren noroios… Am controlat în mare parte jocul, ne-am creat ocaziile mai clare, iar până la primirea golului am fost echipa mai echilibrată din punct de vedere fizic, tactic. Am reușit să deținem controlul, dar din păcate nu am marcat, iar la prima greșeală personală ei au înscris, a greșit Dur-Bozoancă, a ieșit târziu, dar nu asta mă deranjează, ci că după acea eroare și gol ne-a apucat, așa, o stare de depresie – să-i spun; nu am avut atitudinea corectă, căci nu se termină un meci când marchează adversarul, trebuie să joci. Întotdeauna joci, căci nu toate partidele sunt la dispoziția ta să conduci. Sunt dezamăgit de rezultat, îmi pare rău că n-am rămas în zona pozițiilor de play-off. Urmează vacanța, vedem ce va urma…”

Întrebat despre arbitraj, dat fiind că și-a manifestat nemulțumirea de pe margine în cursul jocului, Ianis Zicu a răspuns: ”Sunt nemulțumit, în pare rău că nu am câștigat, să le spun astea la victorie și nu când pierdem, dar dacă învingeam aș fi fost și mai vehement, că atunci ar înțelege oamenii că nu am nimic de obiectat când lucrurile sunt normale. Nu mă refer strict la meciul de astăzi, ci la o manieră generală de 15 etape, în care am fost sancționați cu 6 de 11 metri pentru henț, dar noi n-am primit nici unul pentru henț. Însă lucrurile și mai grave au apărut după meciul de la Cluj care nu s-a jucat, cu o tentă și mai urâtă de la meciul cu Csikszereda. Sper să se regleze și lucrurile să fie cum trebuie. Felicit Ripensia, a luptat, a crezut, s-a dăruit, foarte bine organizată, a luat 3 puncte mari! Noi trecem printr-o perioadă delicată, ne doream foarte mult victoria, să intrăm în iarnă cu 26. Să vedem însă și ce va fi la Comisie, mă aștept să câștige Clujul cu 3-0, să fie și mai OK…”

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − sapte =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: