Iarăși nu iartă: Unirea Sânnicolau Mare – CSO Făget 7-1. ”După aceea mă voi retrage…”

Alb-albaștrii de pe Aranca nu s-au îndurat nici de ”esticii” județului în uvertura etapei a XXII-a în Divizia D Timiș, după ce săptămâna trecută le administrau și un 9-0 celor de la AS FC Bazoșu Vechi. Astăzi după-amiază s-au detașat după pauză de făgețenii învinși pe linie în sezonul de primăvară, ba chiar la 6 goluri handicap în ultimele două apariții: CS Unirea Sânnicolau Mare – CSO Făget 7-1 (2-1).

Fără victorie în primele 5 runde din tur, ba chiar în primele 7 dacă este chiar să socotim până la capăt, CS Unirea a semnat 4 succese și o remiză în aparițiile de până acum în retur, fără a cunoaște gustul înfrângerii, iar astăzi nicidecum nu s-ar fi putut pune o asemenea problemă.

Căci oaspeţii au efectuat deplasarea cu numai 12 jucători, iar în teren a evoluat şi antrenorul Adrian Brazovan. Care a spus că ”singurul lucru pozitiv ar fi că au venit la acest meci 12 jucători. Mulţi dintre componenți nu mai vin la echipă, eu singur nu mai pot… Chiar am vrut să ne retragem din campionat, eu unul nu mai pot, dar la insistenţele unor jucători ne vom duce crucea până la sfârşitul campionatului, cum putem, pentru a nu desconsidera competiţia. După aceea mă voi retrage de la această echipă, cu părere de rău…”

Aliniere în număr restrâns ce nu știrbește din meritele învingătorilor cu 7-1, pentru care au marcat Andrei Cărpinişan în minutul 21, Daniel Galea (min. 29), Vasilică Bizău (min. 50), Răzvan Dima (min. 57), Raul Csuy (min. 70), Tomas Cozma (min. 80) și Bogdan Ciui (min. 86). Bilanţul trupei lui Flavius Sitaru în ultimele două etape, 16 goluri marcate şi numai unul primit. De la Adrian Stănilă, în minutul 35, când reducea din handicap, 2-1…

Iar etapa continuă. Clasamentul, pe coloana dreaptă.

Arbitri: Elisei Balaj – Alexandru Filip şi Petru Gaşpar. Observator de arbitri Ioan Manole, iar delegat de joc Iosif Mânecan.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte × = 49

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: