Ieremia 3, Beldie și Iovănuț câte două în ”Municipal”, Voința Coștei promovată în ”Județ”

Meciurile etapei a XVI-a din 18 în Campionatul Municipal Timişoara dar și două restanțe în Campionatul Municipal Lugoj, iată partitura desfășurată zilele trecute la nivelul eșalonului al șaselea.

Seria I

Fostul lider, FC Auto, nu a putut să cucerească toate cele trei puncte în deplasarea efectuată la Electrica, încheind la egalitate, 2-2 (2-1). Pentru junii lui Remus Steop, Gabriel Beldie a reuşit o ”dublă”, elevii lui Lucian Ignea înscriind prin Darian Băluţă şi Sergiu Buda.

Ocupanta locului secund, dar şi cu două meciuri mai puţin jucate, ASU Politehnica II, a câştigat la ”masa verde” cu 3-0 dat fiind că Electrometal s-a retras din campionat, şi astfel alb-violeții au trecut din nou în fruntea ierarhiei, la golaveraj.

Raris Timişoara

Raris Timişoara

 

O plăcută surpriză au furnizat juniorii lui Alin Molcuţ, de la echipa Raris Timişoara, care a învins în deplasare la LPS Banatul cu 1-2 (1-1), Fabian Iovănuţ reuşind o ”dublă” în minutele 22 şi 67, respectiv Ionuţ Muj (min. 40). Antrenorul Alin Molcuţ a folosit următorii jucători: Cincă – Grădinaru, Mechereş, Cuţitaru, Terec, Covaliu, Cîrpaci, Nedelcu, Iovănuţ, Beca, Filip, iar pe parcurs și pe Mihai, Roşu, Iovi şi Lupaşcu.

CFR II 1933 Timişoara – Luceafărul 2-1 (1-0). O nouă victorie pentru juniorii lui Adrian Brazovan, prin golurile marcate de Cosmin Lăzău (min. 21) şi Claudiu Apostol (min. 71), cel al oaspeţilor fiind marcat în minutul 90.

Ultimul meci al etapei se joacă vineri, CSȘ Bega – Avicola Buziaș, de la ora 18.

Seria a II-a

Liderul Lorena Giarmata Vii a avut un joc amânat în această etapă, cu ACS Ghiroda II, dar chiar și așa rămâne în continuare în fruntea clasamentului, la golaveraj în dauna celor de la Timișul Şag II, care au învins acasă pe Frontiera cu 8-4.

O victorie la scor au reuşit juniorii lui Florin Trif, de la AS Carani, cu 2-7 în deplasare la Srbianca Giuchici, cele şapte goluri fiind marcate de Daniel Ieremia – de 3 ori, Sebastian Ulici, David Irimeş, Alexandru Rus şi Fabian Motocea.

Două jocuri însă nu s-au disputat, căci Timişul Albina nu s-a prezentat la Unirea Cerneteaz II şi probabil va pierde la ”masa verde” iar Agronomia – Chişoda a fost văduvit prin neasigurarea asistenţei medicale de către organizatori, medicul echipei ajungând cu întârziere, după timpul regulamentar.

*

Campionatul Municipal Lugoj

Joi s-au jucat cele două meciuri restanţă din eșalonul șase rezervat zonei lugojene, și anume Mănăştiur – Micro 1 Lugoj 3-2 şi Arsenal Flacăra Făget II – Voinţa Coştei 0-5 (0-1).

Voinţa Coştei: promovare în ”Județ”

Voinţa Coştei: promovare în ”Județ”

 

Iar prin înfrângerea suferită de Micro 1, cei de la Coştei sunt matematic promovați în Campionatul Judeţean Timiș. Cristian Indrigău a reuşit astfel a doua sa promovare, prima fiind consemnată cu Voinţa Gruni în 2014, și tot cu acelaşi scor precum în această restanţă. Iar ca o altă coincidenţă, acelaşi central Alexandru Nagy a arbitrat ambele meciuri.

Au jucat formaţiile:

Făget II: Nicorici – Ros, Ursulescu, Ervin Szabo, Gaţincu, Necşa, Robert Szabo, Borcia, Haţegan, Sima şi antrenorul-jucător Macedon Moldovan.

Au mai jucat: Dumitrescu şi Căucal.

Voința Coştei: Bakonyi – Timofte, Grancea, Careta, Secoşan, Robert, Vlaicu, Paulescu, Telbisz, Pogăciaş, Cădariu.

Antrenor: Cristian Indrigău.

Au mai jucat: Minescu, Micşa şi Sebastian Neidoni.

Rezultatele, clasamentele și programul etapei viitoare, pe coloana dreaptă.

* În ultimele jocuri din penultima rundă de play-out în Liga 1, CSMS Iași – FC Botoșani 1-1 și CFR Cluj – SC CS U Craiova 4-0. Ultima etapă, a 14-a, se joacă duminică de la ora 17, clasamentul și programul său fiind pe coloana dreaptă. Runde finale totodată și în play-off-ul din B2, în Liga 3 – C4 (vezi programele și ierarhiile).

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: