Ilie Rotariu, “încrezător” în lotul său la reunirea Vulturilor Lugoj

21 de jucători, incluzându-l pe juniorul Predescu, de la CSŞ Lugoj, din generaţia 1995, un fundaş dreapta cu potenţial de a evolua şi în zona centrală a defensivei, ca unică noutate în lotul alb-albaştrilor, au răspuns azi-dimineaţă prezent la reunirea grupării de liga a III-a CS Vulturii 2009 Lugoj.

Unic absent, Vlădia, tot un fundaş dreapta, aflat în probe, cu ştiinţa clubului de provenienţă, la ACS Berceni, din B1. Aşadar, nu departe de status-quo, lugojenii urmând a efectua zilnic antrenamente, inclusiv până sâmbătă, cu viza medicală programată joi.

“Sunt încrezător în lotul nostru!” a întărit Ilie Rotariu, antrenor al divizionarei C, explicând circumstanţele atenuante ale unei angrenări ceva mai dificile în campania de toamnă, şi anume “turul l-am început mai greoi căci am şi preluat destul de târziu iar câţiva jucători aveau unele probleme medicale, Ştreangă revenind după o accidentare cu indisponibilitate mai lungă, Rogozinaru cu o accidentare, pe când alţii au fost cooptaţi pe parcurs, şi era nevoie de timp, de exemplu Neagu Ţoţu, Hîrdău”, dar subliniind că fie şi-aşa Vulturii a încheiat anul 2013 cu fruntea sus: “Pe final de tur şi în acel miniretur am jucat destul de bine, sunt mulţumit”.

Lunea viitoare, după ce duminică jucătorii vor fi avut liber, CS Vulturii 2009 va demara cantonamentul pe plan local, la Hotel Timiş din Lugoj, iar de joia viitoare, în 26 ianuarie, va începe sarabanda meciurilor de verificare, odată cu amicalul cu divizionara D ASU Politehnica, pe malurile Timişului. Ca şi cu alb-violeţii, cu care-şi vor măsura forţele de două ori, lugojenii vor avea parte de o “dublă” şi cu Ripensia, iar între sparring-partners se va număra şi echipa de liga a doua Metalul Reşiţa.

Şi n-ar mai fi foarte mult, nici 6 săptămâni, până la data de principiu a reluării campionatului, în ultima vineri din februarie, când timişenii vor redebuta în returul din C4 acasă cu Pandurii II, mai urmând apoi alte 3 jocuri pe teren propriu şi două în deplasare, de dorit fiind ca Vulturii să se califice în play-off-ul 1-6.

Iar dat fiind că stagiul de pregătire centralizată se va efectua pe plan local, şi mai toate facilităţile de infrastructură sportivă le vor fi puse la dispoziţie elevilor lui Ilie Rotariu, şi anume un teren sintetic din preajma sălii “balon”, şi terenul II de la Stadionul Municipal, şi sala “Lavinia Milosovici”, şi centrul de fitness din Lugoj al lui Florin Teodorescu.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 × unu =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: