În ”Județ”, derby-ul Racovița – ASU Politehnica e mîine la 5, dar azi s-au jucat 11: Tricoul 1 Iunie – Plavii Delia Sânpetru Mare 3-1

Progresul Racovița – ASU Politehnica va fi meciul zilei și al etapei a 20-a a Campionatului Județean Timiș, mîine de la ora 17, dar pînă atunci liga a cincea a programat astăzi 11 partide, cu 5 victorii ale gazdelor în Seria I, dintre care la una am asistat pe viu: Tricoul 1 Iunie Timișoara – Plavii Delia Sânpetru Mare 3-1…

Retur de coşmar pentru elevii pregătiţi de Iosif Mânecan, înlocuitor al antrenorului principal Iosif Stanache, care, bolnav fiind, nu a făcut deplasarea la Timişoara. După cinci etape, tot atâtea înfrângeri: 0-1 la Grabaţi, 0-1 acasă cu Giroc şi Orţişoara, 1-2 cu Glentoran Carani, iar astăzi 1-3 în Plopi, cu Tricoul 1 Iunie.

Dar să revenim la meci… Un joc peste acest nivel, cum am dori să vedem şi în liga a patra.

Chiar în minutul 6 oaspeţii puteau deschide scorul, cînd Şerban a scăpat singur spre buturile gazdelor dar nu a reuşit să-l învinga pe portarul Jurcuţ, care a respins miraculos cu piciorul. În minutul 29 timişorenii au marcat în urma unui contraatac purtat de Hartapuc pe flancul drept, de unde a centrat în faţa porţii şi, de la 8 metri, Motreanu a înscris. După alte două minute, Alexandru Hartapuc a zguduit transversala, în urma unei lovituri libere de la 20 metri…

Repriza secundă a fost mult mai dramatică, s-a jucat pe contre la ambele porţi, iar în minutul 52 portarul Andrei i-a făcut cadou o minge lui Hartapuc, acesta i-a pasat lui Enăchescu, care, cu un şut de la 14 metri, nu a cruţat poarta adversă şi a înscris la colţul scurt: 2-0. Din nou oaspeţii ratează din 6 metri, autor Veginaş în minutul 61, care l-a remarcat din nou pe portarul Jurcuţ. Totuşi, în minutul 89, vizitatorii au redus din diferenţă prin Şerban şi, în minutul următor, Nicolescu a trimis mingea în stâlpul porţii.

Iar în loc de 2-2, va fi 3-1, în final, în urma unui contraatac rapid purtat de Preda şi finalizat fară probleme…

     Mateică, din 1991, la doar două echipe

Pe banca echipei gazdă, rezervă a fost şi veteranul echipei, Mihai Mateică, 38 de ani, care s-a dedicat numai fotbalului. A jucat la două echipe: în perioada 1991-1996 la Szekwik, iar din 1997 până în prezent la Tricoul 1 Iunie. În cariera sa a înscris 26 de goluri, iar cel mai frumos gol l-a marcat în tur cu Glentoran Carani, cu un lob de la 55 de metri. Iar Mihai doreşte să îşi încheie cariera la Tricoul 1 Iunie!

Tricoul: Nicolae Jurcuţ – Bogdan Preda, Ştefan Laslo, Daniel Hodoneanţ, Daniel Harpăilă (min. 75 Alexandru Zait), Valentin Păunescu, Alexandru Hartapuc, Cătălin Buyatu (min. 84 Dragoş Mitroi), Daniel Motreanu, Paul Guda (min. 75 Cristian Ionescu),  Pavel Enăchescu (min. 60 Lucian Gheorghevici).

Antrenori: Ion Neamţu şi Petre Ivaşcu. Pe bancă: Mihai Mateică şi Florin Angheluş.

Plavii: Sebastian Andrei – Giani Ciormei, Claudiu Nicolescu, Adrian Galu, Nicolae Bodnar (min. 60 Iovan Stanişiu), Bogdan Petrean (min. 46 Daniel Veginaş), Adrian Cioică, Dragan Bataniaţ, Daniel Tulcan (min. 66 Gheorghe Suciu), Marius Şerban şi Remus Ciuiu.

Antrenor: Iosif Mânecan. Pe bancă: Claudiu Martescu şi Adrian Caimac.

Arbitri: Eugen Gheorghioiu – Ciprian Trancă şi Flavius Damaschin. Observatori: Gabriel Stoicovici şi Marcel Romanescu.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− doi = 1

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: