”În această ediţie de campionat pot spune că liga a IV-a este o ruşine! Asemenea măgării cum au fost în returul ăsta lasă de dorit! Oare nu vede nimeni ce se întâmplă!?” Oaspeții din Deta, Ciacova și Seceani spun ”pe-aici nu se trece” în jocurile Diviziei D de la 5

Strict doar remize și un triumf în deplasare în meciurile de după-amiază ale ligii a patra timișene, de la ora 17, rezultatele de la 1-1 fiind conturate prin egalări semnate de oaspeți în ultimele minute iar victoria afară, printr-o răsturnare de scor…

ASO Făget – ASO Deta 1-1 (1-0).

Au marcat: Arpad Laczko (min 18), respectiv Remus Barburescu (min. 83).

Antrenorul Adrian Brazovan, de la gazde, ne-a declarat: ”În această ediţie de campionat pot spune că liga a IV-a este o ruşine! Eu nu am dat telefoane nimănui, să aflu ce fac echipele, iar astăzi la Făget au curs telefoanele, ce scor este la Făget, că Deta va da meciul. Nu este adevărat! Dacă am fi câştigat rezultatul ar fi fost meritat şi atunci toţi spuneau că a fost blat. La noi nu există aşa ceva, cei care afirmă aşa ceva, să le fie ruşine. Felicitări pentru Deta că a jucat corect! Cei de la Şag ar trebui să facă liga satelor, în tur au jucat foarte bine, dar în retur şi-au bătut joc de competiţie… Chiar dacă retrogradăm, noi atâta putem, mergem în judeţ şi asta este. Asemenea măgării cum au fost în returul ăsta lasă de dorit, oare nu vede nimeni ce se întâmplă!?!”

Încă o remiză la unu… Unirea Tomnatic – Progresul Ciacova 1-1 (0-0). Au marcat: Florian Ardelean (min. 54), respectiv Raul Ițu (min. 90+2).

Oaspeții au revenit și mai puternic într-un alt meci de la ora 17… Avântul Periam – AS Seceani 1-2 (1-0). Au marcat: Cornel Mihalache (min. 14, din lovitură de la 11 metri), respectiv Alin Pîrjol (min. 67) şi Laurenţiu Berar (min. 73).

Mâine de la ora 17 se vor juca ultimele două meciuri ale etapei: Voinţa Biled – CSM Lugoj II şi ACS Murani – Voinţa Maşloc.

Revenim și cu câteva fotografii dar și detalii în plus pe marginea unei remize matinale: Cocoșul Orțișoara – AS Peciu Nou 1-1 (1-1).

Astăzi de la ora 11, Cocoşul nu a putut trece de vizitatorii lui Remus Steop şi Orlando Trandu. Gazdele au deschis scorul în minutul 32 prin Răzvan Solomon, în urma unui corner executat de Telios.

Oaspeţii au egalat din lovitură de la 11 metri, îndelung contestată de antrenorul Gheorghe Chimiuc şi elevii săi, la care arbitrul Florin Brădău a rămas ferm pe poziţie. Lovitura a fost transformată de Patrian Trifu cu două minute înainte de pauză, în dreapta jos, lângă bară porții apărate de Ciui.

Iar în minutul 80 antrenorul gazdelor a fost trimis în tribună pentru că a ţipat la asistentul Marius Talpoş că a semnalizat ofsaiduri inexistente. Ghiţă Chimiuc a spus ”da, am fost trimis în tribună, pentru că am avut curajul să ţip la asistentul Talpoş, pentru că ridica steagul anapoda, iar pentru asta m-a pedepsit celebrul arbitru Brădău!”

Cocoşul: Ciui – Motreanu, Secotă, Solomon, Telios, Livădaru, Semenea, Cristea, Corlăţeanu, Arghilean, Ion.

Antrenor Gheorghe Chimiuc.

Au mai jucat: Mihălceanu şi Gînju.

Pe bancă: Sobolu.

AS Peciu Nou: Murar – Ştreango, Matei, Tudor, Schipor, Daju, Dumea, Gorbe, Marius Rus, Trifu, Gîrz.

Antrenor Remus Steop.

Au mai jucat: Martinov şi Băluţă.

Au lipsit: Iorgovan, Ilea şi Florin Rus.

Au arbitrat: Florin Brădău – Nicolae Chiţoiu şi Marius Talpoş. Observator de arbitri Marcel Boboc iar delegat de joc Ionel Poclid. Fotografii de Cosmin Poenar…

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − 4 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: