În arsenal cu ”testele” și trapa de prins ”pozitivi”, DSP face forțat legea în fotbalul FRF-ist: nici restanța Ripensia – CS Mioveni nu se mai joacă. Opriți nebunia colectivă, revenire la normal! Nu-i nimic de speriat, doar un scenariu ”oficial” de criză

Fapt: rata de supraviețuire la ”noul” virus, conform ”Centrului de control și prevenție a bolilor”, oficios guvernamental al SUA, este de 99,98%, similară celei în cazul gripei (99,99%), rată semnalată încă din luna mai a anului în curs cu menționarea riscului asociat persoanelor cu vulnerabilități din rândul celor vârstnice, așadar nici măcar celor vârstnice în general. Fapt: mai nimeni nu decedează nicăieri de pe urma bolii Covid-19, ci mai degrabă în înscrisuri, însuși același organism oficial guvernamental al SUA responsabil cu situația în derulare, Centers for Disease Control and Prevention, CDC, actualizând sintetizat în septembrie pe propriul site cea mai bună estimare a ratei fatalității la infectarea cu așa-zisul SARS-CoV-2, și anume 0,00003 la categoria de vârstă 0-19 ani, 0,0002 în grupa 20-49 de ani, 0,005 la 50-69 de ani și 0,054 la peste 70 de ani, cu documentul mai jos. Fapt: PCR n-a fost inventat în scopul detectării patogenilor și a diagnosticării, iar mai mult, testele PCR ale căror rezultate sunt pozitive sunt de fapt în mare majoritate ”fals pozitive” la resturi de ARN și ADN din mucoasa nazală, în condițiile în care sunt derulate la 35-45 de cicluri, implicit irelevante prin atingerea și depășirea limitei de 35 de cicluri. Fapt: oricare om ar putea fi depistat ”pozitiv” într-un anumit moment dat, acesta fiind și trucul, fără a însemna că ar fi și ”infectat”, și asta datorită componenței genetice în sine a ființei umane. Fapt: mai multe ”teste”, mai multe ”cazuri”, unică variantă a influenților de a întreține frica maselor, de a justifica restricțiile impuse și de a continua vânzarea iluziei unei așa-zise pandemii, ca unică rută spre ambalarea ideii necesității vaccinării, scop în sine de moment, în fond deloc necesară. Fapt: genomul ”virusului” poreclit SARS-CoV-2 nici măcar n-a fost vreodată complet izolat. Drept urmare, cum s-ar și putea oare crea un vaccin într-o asemenea situație!? ”Vaccin”, a se citi mutație genetică prin ARN mesager și nanoHidrogel… Datele boldite mai sus, în tabelul documentului oficial…  https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/hcp/planning-scenarios.html

Impuneri normative în totalitatea lor fără nici cea mai mică justificare științifico-medicală și din sfera cercetării, dar ticluite cu scop contrariu și ascuns de a eroda ireversibil printre altele sănătatea oamenilor, bunăstarea și fibra socială, fiind vorba doar despre complexe inginerii sociale prin intermediul simulării experimentale pe viu a unei situații de criză menite a condiționa masele pe liniile unei ”noi normalități”, iată chingile capcanei în care a fost prins captiv în 2020 și sportul, zbătându-se a se alinia la start în zodia ritualului de inițiere satanic orchestrat din umbră de oculta mondială care posedă omenirea, frigând-o la foc tot mai tare. ”Testele”, ”rezultatele”, ”cazurile”, utile unelte din arsenalul perfid al urzitorilor torturii publicului neavizat, complot prin manipularea percepției maselor, fabuloasă dat fiind gradul învăluirii psihologice tinzând spre perfecțiune, căreia nu-i poți rezista. De unde și consensul aproape unanim al atâtor și atâtor oameni de bun simț și de bună credință vizavi de acceptarea prin adopție a unei veritabile absurdități nebunești, subtil sugerată ca fiind de utilitate prin seturi de măsuri sub mătura stârnind frica a unei sperietori prefabricate, oameni ferm convinși că n-ar exista câtuși de puțin vreo altă cale de a proceda decât cea implementată ”oficial”, toată nădejdea în autorități: n-ar putea fi altfel. Consecințele, și sub forma amânării sau chiar anulării meciurilor programate în calendarul sportiv competițional, participări constrânse de ”teste” și rezultatele acestora, doar o formă de control și nimic altceva, dar în orice caz neavând de-a face cu sănătatea publică, ”siguranța colectivă” sau ”revenirea cât mai curând la normal”. Gogoși. Realitatea e alta, adevărul inconvenabil e incredibil și ca și imposibil de acceptat.

Combaterea ”pLandemiei” fiind luată de bună, ”victimele” din sport se conformează, asta e, n-avem ce face!, când de fapt acceptă o pură nebunie căreia i-ar trebui în mod normal un unic tratament, și anume a i se striga stop. A i se pune punct nebuniei, una colectivă și în linii mari consensuală.   

Se cade de acord a fi efectuate ”testele”, absolut fără nici un rost, făcându-se practic jocul sforarilor, scamatori din joben cu acest truc de bază al farsei ”pLandemiei”. Truc care nici măcar nu este într-atât de inofensiv în plan fizic și raportat la starea de bine a celui testat pe cât ar părea… 

Se cade de acord și că ”pozitiv” ar înseamna cumva ceva cu grad de periculozitate, necesitând anumite măsuri, când de fapt nu echivalează nici pe departe cu a fi ”infectat” sau cu ideea de ”caz”. Totul e semantică, alte scamatorii. Un fals. Cei sănătoși sunt ”băgați în boală”, o boală pe hârtie…

Fotbalul este tot mai grav bruiat și perturbat, împins spre destabilizare și haos, și implicit alterat și denaturat ca sport competițional bazat pe rezultate și ierarhii valorice, influențe tot mai mari din afara lumii arenelor fiind induse din arsenalul cu ”teste” și trapa de prins ”pozitivi” a celor de la DSP, înfipți în poziția de forță de a face legea în fotbalul FRF-ist. Anomalie care trebuie placată dinspre forul federal în corelație cu MTS și COSR, dar și dinspre protagonistele afiliate federației, cu o răsucire la 180° prin revenirea la normal, atât cât era și acea normalitate înainte de martie 2020, prin spulberarea acestei nebunii colective. S-a intrat în transă și psihoză în masă, paranoia înflorind din statisticile repetitive pe pilot automat ale ”narațiunii oficiale” iar oamenii rătăcindu-se confuz printre repere de nimic, fără nici o însemnătate reală în plan științifico-medical, doar semantică a unui scenariu ”oficial” de criză.  

Printre ultimele victime ale încorsetărilor cu care este condiționat fotbalul pe noile linii ale tiraniei în devenire, nici chiar restanța reprogramată Ripensia – CS Mioveni nu se mai joacă. 

Restanță de la mijlocul lunii noiembrie, reprogramată în Liga 2 pentru miercuri de la ora 14 pe ”Electrica”, Ripensia – CS Mioveni nu se va mai juca însă mâine, argeșenii fiind întorși din drumul spre Timișoara în condițiile în care 3 sportivi ai regățenilor ar fi manifestat simptome specifice Covid-19, așa cum pot să le perceapă și oamenii ca fiind de o asemenea natură pe baza ”narațiunii oficiale” intens diseminate peste anotimpuri cu rolul de a se implanta adânc în psihicul impresionabil al maselor, motiv pentru care au fost ”testați”, detectați fiind ”pozitiv” conform anunțului remis de conducerea clubului secund-divizionar.  

Ripensia – CS Mioveni este al doilea meci reprogramat pentru 2 decembrie care din nou nu se poate juca sub dictatul acelorași ”testări” ca vânătoare de ”pozitivi”, și CS FC Universitatea Cluj – Farul căzând din programul după-amiezii de miercuri tot pe seama unor trape aplicate sportului pe pielea clubului din Constanța.

Influenți din umbră au insuflat concertat și perfid populațiilor din majoritatea teritoriilor lumii o morbidă reacție de vigilentă teamă indusă printr-o bine unsă manipulare de proporții, cât se poate de credibilă pentru publicul neavizat, cel mult o răceală care se dovedește însă tot mai clar și limpede a fi o sensibilitate electromagnetică la noi tehnologii aplicate relativ tacit și sub acoperire, Covid-19 fiind în fond ”suspectul de serviciu” blamat drept acoperire pentru emergentul 5G dar și ”sperietoarea” pentru vinderea iluziei vaccinării salvatoare, așadar cel mult o răceală, suficient de abil ambalată în vectori ai fricii pentru a acomoda masele noilor condiționări restrictive. Se dorește croirea unei noi ordini din haosul pe cale de ușoară înfiripare iar nici un sector de activitate nu este scutit într-o formă sau alta de experiment și de testarea reacției la situația de criză, sportul fiind încolțit spre captivitatea constrângerilor, cobai al unor impuneri restrictive, protocoale și stipulări regulamentare în consecință.   

În care ajunge să își prindă urechile, un veritabil nou labirint al reglementărilor implicând ”testări”, ”pozitivi”, ”izolări”, rejucări dar chiar și decizii la ”masa verde”, Ripensia fiind pasibilă unui eventual 0-3 pe baza stipulării că reprezintă clubul care nu s-a putut alinia la data programării inițiale a partidei datorită cazurilor detectate ”pozitiv”.

Mai sună oare așa ceva a sport? Nicidecum. Ci a noapte a minții. 

Și asta în condițiile în care, asta-i realitatea, niște tineri altfel clinic sănătoși și apți de efort fizico-psihic în regim competițional sunt tot supuși unui act pseudo-medical, ”testare” pe post de condiționare la reflexul mental de a fi controlat în interiorul corpului chiar dacă n-ar fi nicidecum cazul și n-ar fi de fapt nici indicat, rezultatul fiind așa-zis ”pozitiv” ca minge ridicată la fileu zeloșilor măsluitori de statistici umflate cu pompa. Instigatorilor de știri alarmiste.

Totul este o minciună colosală, dar cu girul obedienței populare, și pe cât de docilă este populația în a încuviința o farsă de proporții pe pielea sa, cu atât mai apăsat este carâmbul bocancului ”măsurilor de siguranță” pe gâtul la sol al celui redus la tăcere și acceptare. 

Aceasta este dictatura, pentru cei care nu intuiesc sub ce formă ar trebui să se manifeste în realitate un asemenea cuvânt așternut pe hârtie, iar fotbalul secunddivizionar al ediției 2020-2021 și nu numai își târâie tot mai chinuit zilele sub imperiul unei inginerii sociale prin sport care odată încetățenite ar putea aluneca în timp spre tiranie. 

FRF n-ar fi trebuit nici în ruptul capului să accepte toată această nebunie în numele cluburilor participante, la fel cum nici MTS sau COSR în numele sportului în întregul său, pentru a nu mai pomeni de pârghiile de exercitare a acestor presiuni, MS, IGSU, DSP, MAI și o întreagă acoladă, veritabile cozi de topor în mâna unor deopotrivă guvernanți, parlamentari și tot circul politic dâmbovițean, la rândul lor simpli titirezi și executanți de nimic în teritorii ai planurilor la scară mondială orchestrate de influenta ocultă din umbră prin intermediul evantaiului organismelor internaționale de decor dar cu aer grav și doct.

Cine însă tot acceptă a fi dus de nas și tracasat fără justificare cu ”testări” invazive organismului uman, lăsând de la sine în a înghiți în sec să-i fie dat programul peste cap și târât pe margine jocul pe care-l îndrăgește, își și merită oarecum și pe undeva soarta. Ține așadar și de spiritul uman, iar dacă lipsa de voință individuală și colectivă astfel se manifestă, consecințele trebuie suportate ca atare.

Ceea ce se întâmplă este extrem de grav și a alunecat deja spre o dictatură pseudo-medicală, în care aspecte extrasportive având aparent de-a face cu domeniul îngrijirii sănătății, dar de fapt cu justificarea implementării unui scenariu de criză completat de masive achiziții publice, literalmente dau peste cap un domeniu al lumii arenelor cu un anumit tipic clar definit al activității, pe fondul subminării căreia survine alunecarea în derizoriu a competiției și decredibilizarea sa. 

Așa nu se mai poate, fotbalul trebuie să se ridice demn și să se descătușeze din această strânsoare în bătaie de joc, care ar fi putut fi curmată sau măcar substanțial atenuantă chiar și ieri, cu ocazia întrunirii CEx al FRF, însă strict pe fondul unei voințe evidente în acest caz. Iar FRF chiar are un ”caz beton” în a solicita revenirea la absolută normalitate, precum înainte de martie 2020, toate dovezile, evidențele, argumentele și justificările de o veritabilă și autentică natură reală din sferele științei, cercetării, medicinei, îngrijirii sanitare, igienei și sănătății publice în general fiind fără echivoc și indubitabile în a susține radierea tuturor absurdelor impuneri normative în vigoare și redirecționarea fotbalului spre naturalețea sa firească, ca spectacol sportiv sub formă de joc în agenda cu evenimente a simpatizanților competitorilor, publicul din tribună.    

Sporttim a semnalat ieri că Federația Română de Fotbal s-a arătat a fi tare vrednică prin întrunirea statutară a Comitetului Executiv în prima zi a săptămânii, totodată preziua sărbătorii Zilei Naționale, stăpânirea manifestând o concesivă larghețe, slăbire a lațului în care sportul rege carpatin a fost înhățat de aproape 9 luni sub cele mai false pretexte induse din sfere extrasportive. Și întemnițat pe tușă în ”starea de urgență”, și eliberat condiționat cu protocoale restrictive în ”starea de alertă”, dar și scutit de-acum de a i se ”mai aplica și alte sancțiuni”, câtă mărinimie, milostiv stăpân, conform deciziei aprobate cu unanimitate de voturi la cel de-al nouălea punct pe ordinea de zi a ședinței. Chingile strânsorii pe glezna frumosului joc, doar nițel lărgite, dar în rest nimic mai mult, când de fapt FRF este din martie o ascultătoare colaboratoare a autorităților în implementarea pe pielea lumii arenelor a unor absurdități neavând nimic de-a face cu sănătatea publică, știința, medicina, igiena sanitară ori cercetarea, ci strict cu ingineriile sociale, un mai incisiv și insidios nivel al imixtiunii politicii în sport.      

FRF ar vrea să confere încredere și să învăluie fotbalul intern în raze de speranță prin a lăsa impresia că n-ar mai fi într-atât de ”alertată” și s-ar mai ”relaxa” nițel, CEx aprobând astăzi ”cu unanimitate de voturi clarificarea Principiilor de desfășurare a competițiilor în sezonul 2020/2021 în contextul pandemiei de COVID-19 exclusiv cu privire la faptul că în situația în care un club este sancționat cu pierderea jocului cu 3-0, clubului respectiv nu i se vor mai aplica și alte sancțiuni (inclusiv pentru nerespectarea protocolului medical la jocul respectiv sau sancțiuni pentru neprezentare)”, un soi de concesie care distrage atenția și maschează sâmburele problemei, în condițiile în care ralierea la toate impunerile normative aplicate anul acesta sportului rege românesc sunt disproporționate și mult prea exagerate, neavându-și rostul dar nici acoperire justificativă în știință, medicină, cercetare sau igienă, doar un mod al unei uriașe corăbii a nebunilor de a se pune de acord să creadă prostește într-o farsă de proporții pe seama sportului.  

Să ia mai bine act CEx al FRF de deranjul pe care l-au provocat protocoalele restrictive unei competiții a Ligii 2 și-așa cu varii probleme, impuneri care au indus tranșarea la ”masa verde” a trei partide și amânarea a nu mai puțin de 18 în primele doar 14 runde, total depășind echivalentul programului complet a două etape, semnificativă perturbare a activității competiționale pentru o furtună într-un pahar cu apă, asta pentru a deduce mai clar jenanta abordare de a lua prizonieră lumea fotbalului intern în fața constrângerii de a se pune de acord să creadă prostește într-o glumă nesărată la adresa frumosului joc. O colectivă hotărâre ad-hoc de a fi pur și simplu proști în a înghiți o inacceptabilă păcăleală. Care a prins.

Fotbalul ar trebui să revină fix de ”urgență”, asta apropo de terminologia cadru a ”narațiunii oficiale”, la starea sa naturală de toamna trecută, să se descătușeze din transa și psihoza colectivă inoculate subtil vieții sociale din România, căci paranoia e în floare…

Nimic însă din toate astea în ședința CEx de astăzi, totul comportând amânări prin părțile mai esențiale, conform enunțării celui de-al nouălea punct pe ordinea de zi: ”Ia act de dezbaterile privind modificările/clarificările necesare Principiilor de desfășurare a competițiilor în sezonul 2020/2021, în contextul pandemiei de COVID-19 și amână adoptarea unei decizii cu privire la acestea pentru proxima ședință a Comitetului Executiv. Aprobă cu unanimitate de voturi clarificarea Principiilor de desfășurare a competițiilor în sezonul 2020/2021 în contextul pandemiei de COVID-19 exclusiv cu privire la faptul că în situația în care un club este sancționat cu pierderea jocului cu 3-0, clubului respectiv nu i se vor mai aplica și alte sancțiuni (inclusiv pentru nerespectarea protocolului medical la jocul respectiv sau sancțiuni pentru neprezentare)”.

Un fotbal și-așa cu suficiente hibe și cutume, săpându-și în plus docil și mai mult groapa din poziția echer în fața impunerilor trasate. Dacă ar citi toți acești ignoranți literatura de specialitate pentru a constata ce-au putut încuviința în numele sportului prin a se lăsa facil duși de nas, ar înghiți cu noduri pentru tot restul zilelor. Dar fericiți cei săraci cu duhul…

Iar preocupările de moment sunt oricum mult mai importante în acest proces de mulare a societății la un stadiu infantil cu statul pe post de grijulie moașă dar și dădacă, așa încât să-i lăsăm pe federali să-și admire opera, echipamentul alb ”principal” de joc pentru descinderea pe tărâmul acelor kamikaze unde ”totul e bine” după cum s-ar abera drept exemplu pe canale TV dâmbovițene, a se citi mai multe decese din sinucideri în octombrie 2020 în Țara Soarelui Răsare decât în întregul an în arhipelagul nipon de la ”sperietoarea” de la care i se trage și fotbalului mioritic cu ”teste”, ”pozitivi”, ”izolări”, amânări și 3-0 la ”masa verde”.

O rușinoasă poziție ”ghiocel” pe seama căreia contemporani mai versați se prăpădesc de râs iar generații ale viitorului, care vor mai fi și acelea, vor enunța procese de conștiință. 

Căci în vreme ce tot mai multe studii de specialitate și dovezi indubitabile de natură științifico-medicală de pe plan internațional se completează nu doar în a lua la întrebări farsa în derulare în 2020 pe pielea maselor neavizate și dezinformate, ci în a pulveriza pur și simplu eșafodajul scamatoriei urzite cu bătaie lungă, ei bine, în acest timp mass-media din România continuă să insiste alarmist în transă pe întreținerea panicii populației deși până și buletinul zilnic de presă al autorităților de pe știrioficiale.ro anunță negru pe alb cifrele doar într-o vagă creștere dar de fapt aproximativ neschimbate ale deceselor fără comorbidități ale persoanelor ”diagnosticate cu infecție cu SARS-CoV-2”, așadar ”cu” și nu ”de la”, mai exact unul în 15 noiembrie iar apoi 9, 3, 4, 5, 4, 5, 4, 2, 4, 4, 4, 3, 10, 1 și 3 în 30 noiembrie 2020, în total 66 în ultimele 16 zile, semne cât se poate de clare că mass-media carpatină demult a depășit punctul de la care nu mai e cale de întoarcere și n-are de ales decât a o ține până în pânzele albe pe hrănirea mincinoasei ”narațiuni oficiale”. 

Da, ”3 pacienți decedați nu au prezentat comorbidități”, conform anunțului autorităților din ziua de luni, 30 noiembrie. Însă și României i s-a agățat de degetul mare de la laba piciorului stâng eticheta cu calificativul ”prostită” și a decis cu o hotărâre de nezdruncinat să-și dea tot concursul pentru a confirma certificatul de deces, a se vedea și complicitatea obedientă a FRF, capabilă să adopte inițial și alte sancțiuni pe pielea propriilor afiliate, asta ca tacâmul să fie complet.

Și iată unde s-a ajuns…

Nouă cluburi din Liga 1 și 7 din Liga 2 s-au calificat zilele trecute în optimile Cupei României. Campionatele se reiau în weekend, cu etapa a XII-a în elită și a XV-a în eșalonul secund, ultima a sezonului de toamnă. Programul complet și ultimele rezultate, pe coloana clasamentelor.  

Autorul raportului discreditat care estima milioane de decese dacă lockdown-ul nu ar fi implementat și pe modelul căruia s-au adoptat și măsurile din România, Ferguson, dat în judecată în Belgia împreună cu finanțatorul său Bill Gates și guvernul de la Bruxelles pentru că restricțiile ”nu doar au cauzat prejudicii și daune excesive prin devastatoare aspecte economice, dar s-au axat pe informații greșite și rațiuni eronate”. ”E important să se știe că cei mai mulți oameni de știință nu acceptă că respectivul model al lui Ferguson a fost măcar cât de puțin corect, dar chiar și așa guvernul e totuși credincios și acum modelului”. Biocipul permanent sub piele de detectare ”Covid” creat de Profusa, finanțată de Fundația Gates, ”verde” în primăvară

Mesajul lui Ronaldo a avut ecou, ”Testul PCR e o porcărie!” Curte de Apel din Portugalia decide că testele PCR sunt nesigure și e ilegală carantinarea pe baza lor. Probabilitatea unui fals ”pozitiv”, 97% la genul ”testărilor” de la pragul a 35 de cicluri în sus din Europa și SUA. Și ce virus!?! Radiolog: ”Nivelul stresului din corp prin radiație a sărit din februarie la toți din scală, nemaivăzut, parcă un fel de Cernobîl. Covid e perdeaua de fum, toate simptomele sale la vârful pandemiei țineau de aspecte legate de iradiere”

AUDIO Ripensiei: educă-te pentru a educa! Doctor ”de Cambridge” Roger Hodkinson (Canada), printre altele șef de firmă de biotehnologie medicală ce vinde teste Covid-19: ”Pozitivele nu înseamnă deloc o infecție virală, toată testarea ar trebui oprită! Și absolut tot restul, strigător la cer și inutil! Distanțarea!? Izolările cu groaznice efecte!? De mâine totul deschis normal! Nu-i nici un indiciu pentru toată isteria mass-media, e doar cea mai mare farsă pe pielea unui public neavizat, e politică jucându-se de-a medicina, iar ăsta e un joc tare periculos!” ”Ripi” tot pe tușă dar cu stângu-n dreptu’ făcând pe dădaca

VIDEO: ”Acum știm cum să facem, Danemarca a arătat drumul!” Câștigătoare în avans a grupei U21 a României, Danemarca vine eliberată la Ploiești, după 9 zile de bătut în oale și cratițe în fața Parlamentului: ”legea epidemiei” aruncată la gunoi!

Cazul ”pozitiv” România – Norvegia sau sportul posedat. Pur comunism: tirania ocultă în tot și-n toate, fără granițe ori limite ale controlului. Realitate refuzată publicului, virus a cărui existență nici n-a fost de fapt încă dovedită științific. Farsa cu denumire oficială ”Program Strategic Covid-19 de pregătire și răspuns”, SPRP, expiră în 31 martie 2025 cu tot cu modificarea genetică a omului

Ripensia cade și ea în trapa vânătorilor de ”cazuri”, jocul acasă cu Mioveniul lui Pelici cade sub barda dictaturii oculte. Pe tușă, divizionarii B pot lectura ”Mesajul de alertă internațională” adresat ”cetățenilor lumii”

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la În arsenal cu ”testele” și trapa de prins ”pozitivi”, DSP face forțat legea în fotbalul FRF-ist: nici restanța Ripensia – CS Mioveni nu se mai joacă. Opriți nebunia colectivă, revenire la normal! Nu-i nimic de speriat, doar un scenariu ”oficial” de criză

  1. Sagarmatha spune:

    Aveți dreptate dor la fărădelegile făcute de FRF. Să vă dați voi cu părerea despre Covid-19, este de-a dreptul grețos. Se pare tot mai mult că sunteți o antenă Sputnik! Ar tăcea toate cluburile care pierd miliarde, dacă ar fi 1% adevăr în ce îndrugați?Oricum sunteți penibili, nu mai forțați nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 8 = saisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: