În Cupa României, doar oaspeții: Deta cu 8-1 la Șandra, Voința 3-0 la Bacova. Semifinale Biled – Unirea și ASO – Mașloc

Vizitatorii au rămas și astăzi la putere în sferturile de finală ale fazei județene Timiș în Cupa României, astfel încât pentru al treilea tur la rând al competiției mai multe calificări s-au adjudecat în condiții de deplasare, cu mențiunea că una dintre grupările ajunse în ”careul cu ași”, CS Unirea Sânnicolau Mare, este pentru a treia campanie la rând în această postură.

După ce aseară, în nocturna de la Dudeştii Vechi, CS Unirea Sânnicolau Mare a învins echipa locală cu 1-0 prin golul lui Andrei Manoliu cu patru minute înainte de final și s-a calificat astfel în semifinalele fazei județene Timiș a ediției 2017/8 a Cupei României, astăzi de la ora 17,30 s-au desfășurat celelalte două meciuri din sferturile de finală, care s-au încheiat tot cu victorii ale oaspeţilor, la diferențe de 3 respectiv 7 goluri, vizitatorii izbutind astfel trei accederi în penultima fază din tot atâtea întâlniri.

CS Unirea juca și anul trecut semifinalele fazei județene, trecând acasă cu 5-1 de ACS Voința Mașloc și pierzând apoi ultimul act pe teren propriu, 1-2 cu ACS Ghiroda, care dispunea tot cu 5-1 în semifinale de Ripensia, însă gruparea din Sânnicolau Mare s-a mai aliniat în semifinale și în mai 2015, când era depășită tot de vizitatorii din Ghiroda, atunci cu 1-3.

De această dată, semifinalele se vor juca pe 6-7 iunie de la ora 17,30, și anume ACS Voinţa Biled – Unirea Sânnicolau Mare şi ASO Deta – ACS Voinţa Maşloc, fiind așadar de remarcat că două dintre divizionarele D prezente în semifinalele timișene din 2016 sunt implicate și acum în lupta pentru pătrunderea în finală, și anume elevii lui Căprărescu respectiv Șețu, dar și aspectul că formația din Deta reprezintă eșalonul cinci al Campionatului Județean Timiș în penultima fază a întrecerii.

Astăzi, în Cupa României, mai exact în sferturile de finală ale fazei judeţene Timiș, Voinţa Şandra – ASO Deta 1-8 (0-1) și AS Bacova – Voinţa Biled 0-3 (0-2).

La Șandra, cei din Deta – foto au condus la limită la pauză prin golul lui Remus Moga din minutul 19, dar s-au dezlănțuit la reluare, același Moga mai înscriind în minutul 53, din lovitură de la 11 metri, dar și Cătălin Baidoc în minutul 49, Florin Natanticu (min. 60, 65 și 73), Remus Barburescu (min. 79) şi Dan Berdeanu (min. 85), respectiv Mihai Rădac cu golul de onoare al gazdelor învinse, în minutul 61.

La Bacova, cele trei goluri pentru ocupanta locului secund în liga a IV-a au fost marcate de Rareş Anghel în minutul 27, cu prima sa reușită pentru echipa sa, Alin Stroe (min. 40) şi Flavius Tomescu (min. 67).

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 − sase =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: