În Cupa României, la lovituri de departajare în nocturnă: AS Recaș – AS FC Bazoșu Vechi 5-6 (1-1; 2-2)

Divizionara ”D” AS FC Bazoșu Vechi a completat în această seară grupul celor 8 formații calificate în sferturile de finală ale fazei județene Timiș în Cupa României, mergând mai departe în urma loviturilor de departajare de la 11 metri, în deplasare la Recaș, unic meci din turul de săptămâna aceasta care n-a fost tranșat în limita celor 90 de minute sau a reprizelor de prelungiri.

AS Recaș, unică reprezentantă a eșalonului cinci în faza optimilor de finală județene în întrecerea eliminatorie, a ieșit din cursă în urma loviturilor de departajare, cu scorul de 5-6, după ce egalitatea persista, 1-1 la pauză și după 90 de minute, dar și 2-2 după reprizele de prelungiri. Astfel, șapte formații din Divizia D Timiș și una din liga a șasea, Voința Ionel, din categoria ”Promoție”, continuă în ediția în curs pe Timiș a Cupei României.

AS FC Bazoșu Vechi, a 14-a în eșalonul patru, cu 8 puncte și un dificil meci acasă în campionat duminică de la ora 15, cu liderul nou-promovat Fortuna Becicherec, și-a apărat la Recaș blazonul de grupare din eșalonul superior, calificându-se după ce a condus în cursul reprizei I și a egalat spre finele primei reprize a prelungirilor, ulterior impunându-se și grație portarului Tcaciuc, care a apărat două lovituri de la 11 metri ale amfitrionilor.

Adrian Radu a deschis scorul pentru vizitatorii din Bazoș în minutul 15 și tot el avea să egaleze, 2-2 în minutul 104, după ce Rareș Guțiu înscria pentru AS Recaș în minutul 35 iar Alex Rotariu, intrat pe parcurs, prelua conducerea în contul gazdelor în chiar primul minut al reprizelor de prelungiri, 2-1 în minutul 91.

Ulterior, cei din Recaș, plasați pe locul 5 în Seria a III-a din ”Județ”, cu 16 puncte, și aflați înaintea unui alt meci acasă, sâmbătă de la 11, cu Electrica, au fost mai impreciși de pe punctul cu var. Astfel, portarul gazdelor, Mona, a apărat prima lovitură de la 11 metri executată de divizionarii ”D”, însă Rotariu, Lascu și Sălăjan au ratat din efectivul elevilor lui Sorin Micșa, pe lista marcatorilor înscriindu-se în schimb Pavel, Velescu și Raul Lazea, ultimul, intrat pe parcurs.

Tcaciuc a apărat două lovituri de la 11 metri pentru AS FC Bazoșu Vechi, de la care au transformat Achimov, Radu – marcator și în meci, Sandu și Nichiforel, ratând în schimb Vilcinschi și Anițaș.

Sorin Micșa a început meciul cu Mona – Sălăjan, Stan, Pavel, Banu, Guțiu, Tiugă, Lascu, Flavius Lazea, Codrean, Velescu.

Au mai jucat Hantea, Rotariu și Raul Lazea.

Oaspeții de la AS FC Bazoșu Vechi, despărțiți de antrenorul Călin Bota, s-au calificat în formula Tcaciuc – Anițaș, Sandu, Morman, Miatovici, Achimov, Vilcinschi, Adrian Marincu, Nichiforel, Vălean, Radu, cu o singură rezervă, și utilizată, Ciobanu, în vreme ce pe bancă a luat loc Flavius Buță.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt + = 11

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: