În D Timiş, Poli 2002 Timişoara – Unirea Cerneteaz 3-1 (2-0)

Vântură, Mucsi şi Nicula au marcat golurile succesului lui FC Politehnica 2002 în faţa Unirii Cerneteaz, într-un joc disputat joi seară în devans din etapa a XXX-a a Diviziei D Timiş, oaspeţii înscriind golul de onoare la scorul de 3-0.

Alb-violeţii s-au impus în formula Bonda – Rigo, Stănilă, Oberşterescu, Zele – Nicula, Artean, Silaghi, Mansour – Mucsi, Vântură, şi au mai jucat Boceanu, Neamţu şi Coşovanu.

Juniorii polişti au astfel mai mult timp de refacere înaintea jocului de duminică, cu Mureşul Deva, pe teren propriu, din ultima etapă a seriei a VII-a în Campionatul Naţional de juniori B, pe care au câştigat-o înainte de limită, pregătindu-se acum pentru participarea la faza zonală a competiţiei.

Totodată, juniorii născuţi în 1995 şi selecţionaţi în echipa Timiş U16, vor disputa manşele tur-retur ale semifinalelor Campionatului Naţional al selecţionatelor judeţene, cu formaţia Argeşului, joia viitoare, 19 mai, pe terenul Colterm din Calea Şagului, respectiv marţi 24 mai, la Piteşti. Deian Boldor, care a fost eliminat din joc în returul victorios al sferturilor de finală cu selecţionata Bihorului, va fi suspendat pentru meciul tur de pe „Calor”.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu + = 8

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: