În expansiune, FC Juventus Timişoara pregăteşte turneul U8-U9 „VEST Liga”

Cu motto-ul “Noi iubim fotbalul!”, alb-negrii de la FC Juventus Timişoara, club de fotbal pentru copii şi juniori, își manifestă susținerea atât pentru fenomenul sportiv juvenil din România, cât și pentru viitorul fotbalului timișorean, anunţând în cadrul planului managerial şi al proiectelor de dezvoltare și competiții pe care intenţionează să le organizeze, cum ar fi turneul U8-U9 ”VEST Liga”, în pregătire la Timişoara.

Clubul F.C. Juventus Timişoara, avându-l ca preşedinte pe Antonio Bădescu iar director de marketing pe Daniel Petcu, își află rădăcinile înființării în luna septembrie a anului 2008 când, se reunesc primii jucători ai grupei, la Electrica, sub îndrumarea antrenorului Cristi Moraru. În 2010, grupa 2002 participă la turneul ”Fragaria Cup” (201 echipe participante din 18 tari), la categoria ei de vârstă U8, obținând performanțe notabile, concretizate și în anii următori. În 2013, de exemplu, ocupă locul 11 din 44 echipe participante la această categorie de vârstă, în condițiile în care la turneu au participat 237 echipe din 17 țări! Începând cu 2009, grupa a participat la o serie de competiții interne și internaționale (Interliga Româno-Maghiară de la Beckecsaba, turneul de la Zrenjanin / Serbia etc), dorindu-și tot mai mult performanță.

În 2012 s-a consemnat participarea în Campionatul Judeţean Timiş de Juniori E (2002), unde, la final, s-a ocupat locul 3, după 22 meciuri, 15 victorii, 2 egaluri, 5 înfrângeri, acumulându-se 47 puncte. În primăvara lui 2013, se organizează Cupa Auto Timișoara, unde grupa 2002 obține locul 1.

Actualmente, echipa participa la urmatoarele competitii: – juniori D – participă 10 echipe în fiecare serie; Cupa Danone; Interliga, alături de Porto Bega şi alte grupări similare.

Odată cu succesul gupei 2002, a condițiilor de antrenament și facilităților oferite, tot mai mulți copii și-au arătat interesul pentru FC Juventus. Grupele 2005 si 2006 au actualmente câte 18 copii în componență, având deja câteva reuşite în palmares:

–         Decembrie 2013, Cupa de iarnă AJF: Grupa 2006 se clasează pe locul 4;

–          În luna februarie 2014, la turneul Bega, Cupa de iarnă, grupa 2005 ocupa locul 1;

–          Tot în februarie 2014, la Cupa Prieteniei Reșița, grupa 2006 ocupă primul loc, iar grupa 2005 ocupă locul 2;

La ora actuală, clubul își desfășoară activitatea competițională la Covaci, în incinta bazei sportive Fortuna Covaci. Înscrierea copiilor în club este gratuită, transportul la teren fiind asigurat copiilor (dus-intors) cu microbuze, din stații stabilite în principalele zone ale orașului.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase + = 14

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: