În oglindă. Ghiroda înscrie rapid și rămâne fidelă lui 2-0

Nou-promovata ACS Ghiroda a spulberat în Vinerea Mare de la ora 17 invincibilitatea în retur a Naționalului Sebiș, în cadrul etapei a 21-a din Seria a IV-a în Liga 3, arădenii bucurându-se așadar de prezența pe podium doar pentru 3 zile, din intermediara de marți.

În fruntea unui grup de 6 formații înghesuite pe două puncte la mijlocul plutonului, nou-promovata timișeană a preschimbat de dată recentă aparițiile fără gol marcat, ultimele 3 din tur și primele două din retur, în cele victorioase fără a scoate balonul din propria plasă, deja trei cu același 2-0.

Astăzi, la capătul unui mai special program de moment în Liga 3 cu patru runde în 11 zile, ACS Ghiroda a dovedit că deține suficiente resurse și că și-a închegat noul efectiv completat peste iarnă, desprinzându-se până la pauza celui de-al șaselea meci din 2018.

Gazdele au deschis scorul deja în minutul 13 prin Darius Neamțu, cu un șut de la 15 metri, iar centrarea lui Semeniuc de pe dreapta a fost finalizată de Mancaș cu capul de la 7 metri, superbă reluare spre vinclu: 2-0 în minutul 35.

Timișenii cu golurile, arădenii cu cel anulat dar și barele. Căci Susan, intrat în prima repriză, scutura plasa în minutul 44 dar era semnalizat în ofsaid, iar Onțel ochea transversala în minutul 70 și îi centra spre final lui Hotca, trimițând prin deviere din nou în transversală…

Egală în 2018 a liderului ACS Șirineasa în Valea Jiului dar și câștigătoare marți la Pâncota cu 0-1 în dauna nou-promovatei din Lipova, CS Național Sebiș a suferit astfel întâia înfrângere din 3 noiembrie, când era întrecută tot în județul Timiș și tot cu 2-0, la Lugoj. O repetiție nereușită așadar pentru jocul reprogramat din etapa a 12-a cu CS Gloria Lunca Teuz, pe care-l va găzdui în 11 aprilie de la ora 17, miercurea viitoare. După care și primirea reșițenilor în weekend-ul viitor, când ACS Ghiroda va descinde în Oltenia, la Bălești…

Până atunci, timișenii pot savura revanșa în oglindă cu același 2-0 pentru eșecul din tur dar și acest al treilea doi la zero din 2018, după cel de la Jimbolia dar și de marți, acasă cu alți arădeni, din Cermei.

+

Vlad Bura (antrenor principal ACS Ghiroda): ”Noi l-am pregătit foarte bine. Am fost motivați, determinați și organizați. Cred că fotbalul ne-a răsplătit pentru asta. Cu toate că am bătut, dacă această victorie nu va fi dublată, nu va avea aceeași valoare. Băieții au dat 100% și au reușit să fie echipa mai bună. Sărbători fericite tuturor iubitorilor fotbalului și în special ghirozenilor!”

*

ACS Ghiroda: Gakos – Semeniuc (90+2, Hohlovici), Hotca, Gavriluță, Popescu, Neamțu (58, Berivoescu), Saizu, Constantin Popa, Mancaș (89, Mureșan), Matiș (70, Totic), Baranyi.

Rezerve: Barbu – Dincă.

CS Național Sebiș: Poiană – Gliga, Pîslaru (55, Vereș), Dumitrache, Siminic, Pintea (67, Petculescu), Ruță, Onțel, Mărgărit, Săulescu, Enciu.

Rezerve: Dagău – Postoarcă, Basic, Tătulea.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 7 = treizeci cinci

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: