În schimb pe frontul Diviziei D… hat-trick Stoica: Poli 2002 – CSM Lugoj 1-4 (0-2)

Onae, printr-un autogol marcat în minutul 55, a pus în contul junilor polişti de liga a patra unica reuşită din eşecul de sâmbătă de la amiază, 1-4 cu nişte lugojeni impunându-se din nou la scor în deplasare, şi pentru care au marcat Stoica, în minutele 20,30 şi 50 şi Anghel pe final (min. 80) într-un joc din antepenultima etapă din cadrul Diviziei D Timiş, disputat pe terenul sintetic din complexul ”Dan Păltinişanu”.

Meciul a fost unul disproporţionat, dacă luăm în calcul faptul că profesorul Ciprian Tudoraşcu, locţiitor în lipsa cuplului de antrenori Cristi Contescu-Ilie Rotariu, ambii plecaţi la turneul semifinal cu echipa de juniori ´93, a avut la dispoziţie jucători născuţi în ´96, ´95 şi ´94! Cu toate acestea timişorenii au dat o replică acceptablă, chiar dacă pe alocuri evoluţia junilor de la Poli a fost timidă. Reduta ”violetă” a rezistat până prin minutul 20 când Stoica a reuşit deschiderea scorului la o acţiune personală. Al doilea gol cade pe acelaşi fond de nesiguranţă al zonei stângi a defensivei timişorene, speculând acelaşi Stoica.

Atacurile către poarta lugojenilor au fost rare şi palide, totuşi, în câteva rânduri încercând să înscrie Gueye Mansour şi Sturza, ale căror şuturi s-au oprit în plasa inspiraţiei lui Micşa, care s-a accidentat în minutul 30, locul său fiind luat de Dragostin.

În partea a doua a disputei aveam să asistăm  la aceeaşi partitură, avându-i la timonă tot pe vizitatori, care, după ce şi-au înscris un gol în proprie poartă, autor find fundaşul Onae, pe fondul presiunii exercitate de Nicula şi Sturza, şi-au reîndreptat tirul înspre poarta apărată de Constantinescu. Iar în minutul 50 acelaşi Stoica şi-a trecut în cont cel de-al treilea gol, ridicând scorul la 0-3.

Imediat, la cinci minute, cade autogolul de care pomeneam anterior, pentru ca în minutul 80 Anghel să stabilească scorul final cu o lovitură de cap din 5-6 metri. Cu alte cuvinte o dispută fără prea mare istoric, însă cu speranţe pe viitor, dat fiind faptul că la timişoreni conducătorii clubului violet par a da încredere mai mare tinerilor. Numai aşa ”călirea” poate avea loc, aruncând-i în luptă laolaltă cu seniorii…

FC Politehnica 2002: Constantinescu – Moja, Ahmed (80, Grigoraş), Avramescu, Boceanu (46, Miheţ), – Scheau, Rebengiuc (46, Dalea), Sturza (59, Oberşterescu), Balaure, –  Mansour, Nicula.

CSM Lugoj: Micşa (30, Dragostin) – Anghel, Onae, Ardelean, Găleţan – Stoica (61, T. Onae), Dobra (64, Bek), Drimuş, Mladescu, Bărbulescu (90, Barboni), Teletin.

Arbitrul Sergiu Hristea n-a avut parte de probleme deosebite dar totuşi, poate că în minutul 70, dacă era mai vigilent, putea să-l sancţioneze pe ”cocoşul” Onae, care l-a lovit fără minge pe Oberşterescu… Patricia Samindean şi Alin Botoş i-au fost asistenţi iar Puiu Dima şi Ovidiu Maier observatori.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× patru = 12

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: