În tur, după ACS Poli – Viitorul 0-0, Nicu Cristian Boldea nu mai prindea primul 11 în 10 jocuri la rând. Acum, la revanşă, „mergem să învingem, altă variantă nici n-avem!”

Nicu Cristian Boldea a fost titularizat cu regularitate în jocurile din 2014, mai întâi în parteneriat cu Staicu, la Mediaş, iar apoi, în următoarele 4 meciuri, cu Szekely, după ce era retitularizat cu ocazia ultimei apariţii din 2013, în acel 1-0 decis spre final tocmai prin golul său, cu CFR Cluj.

Acel duel din decembrie coincidea cu prima sa reintrare în unsprezecele alb-negrilor lui ACS Poli Timişoara de la întâlnirea din toamnă cu Viitorul, încheiată cu un draw alb pe „Dan Păltinişanu”. La ora revanşei, de sâmbătă la 7, atacantul de 28 de ani l-a completat astăzi după-amiază pe antrenorul Dan Alexa prin a spune că „trebuie să ne concentrăm cât mai bine, să trecem peste eşecul cu Vaslui, să reuşim un joc bun la Viitorul, care are o echipă bună, chiar dacă îi lipseşte câţiva jucători, şi vor face un meci bun, nu mai au ce să piardă. Important e ceea ce facem noi şi cred că până la ora jocului domnul profesor va găsi soluţia ideală!”

Boldea a marcat în deplasare celeilalte grupări trăgându-se din Dobrogea, Săgeata Năvodari, într-un joc disputat la Constanţa şi tranşat de numărul 16 în minutul 68, pe când era 1-1. „E un meci important căci e o contracandidată dar nu e capital, deoarece până la finele campionatului mai sunt asemenea meciuri directe. Mergem să câştigăm, altă variantă nici n-avem, trebuie să câştigăm, toţi din echipă gândim astfel, căci lupta s-a strâns, cu un singur meci poţi ajunge sub linie, cu o victorie putem respira. Nu e o lipsă de încredere dar o senzaţie că lipseşte acel ceva în faţa porţii aşa încât este foarte important să dăm gol, cel mai important e să reuşim să înscriem”.

„Sunt aceleaşi echipe, alţi jucători, alt teren, alte situaţii în clasament, nu mai există loc de greşeală, trebuie să fim concentraţi la maxim!”, a conchis Boldea, reliefând diferenţele faţă de jocul tur.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× doi = 12

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: