În ultima jumătate de oră: Progresul Pecica – CS Avântul Periam 2-0 (0-0)

Pecicanii și-au conservat procentajul maxim de puncte prin a înscrie în ultimele nici 30 de minute, timișenii nou-promovați au suferit întâiul eșec în Liga 3, la prima deplasare, programată în etapa a III-a. Și care a fost prefațată de bătăile de cap date lumii sportului de normativele și protocoalele impuse ”de sus” sub imperiul fricii, fără justificare științifico-medicală, igienico-sanitară și din sfera cercetării, în absența oricăror dovezi, evidențe și argumente pertinente, ba din contră, evitându-se cu abilitate relevarea oricăror realități obiective. Fapt: testele în uz nu au fost create pentru detectarea virușilor, aspect semnalat de însuși inventatorul lor, Kary Mullis, laureat în 1993 al Premiului Nobel în chimie pentru invenția sa. Cu alte cuvinte, întregul fundament al ”narațiunii oficiale” croite întru credibilizarea mascaradei așa-zisei ”pandemii” este mincinos, pe bețe de paie. Fapt: un test pozitiv nu echivalează nici pe departe cu aspectul esențial că persoana testată ar fi și infectată, diferențiere trecută cu vederea, respectivele aspecte fiind asimilate, cât se poate de eronat, drept unul și același. Iar acestea ar fi doar două adevăruri ignorate în circul servit populației, manipulare de la A la Z. Așa încât despre ce vorbim!? Despre inginerii sociale și perturbarea vieții sociale firești. Sub pecetea ”cazurilor”, testați, testați, testați, cazuri, cazuri, cazuri, doi jucători ”pozitivi” la Progresul, antrenorul Marius Stanache, juniorul Alexandru Tismonar și Ulmet – în carantină, ”contact” cu cei de la lucru, tripletă de la Periam. Avea să se încheie Progresul Pecica – CS Avântul Periam 2-0 (0-0).

Progresul – Avântul totuși s-a jucat, dar în schimb partida de la Ghiroda din aceeași etapă a III-a, cu nou-promovata din Ezeriș în calitate de oaspete, n-a avut loc, din aceleași motive legate de ”testări” și ”cazuri” în tabăra cărășenilor. Fotbal competițional? Deloc. Ci doar o nebunie inoculată cu picătura chinezească, iar literatura de specialitate în privința complotului pus la cale la scară mondială e mai mult decât accesibilă, ”la un buton” distanță, prin navigarea în rețeaua world wide web. Dovezile indubitabile sunt nenumărate, nesfârșite chiar… 

Cât despre jocul din județul Arad, de la oaspeți au mai lipsit și Trandu, Steop, Paulevici – cu toţii accidentaţi, Avântul cedând pasul spre finalul întâlnirii, după o primă repriză echilibrată, cu o mare ocazie de gol, a lui Gălăţan, care a scăpat singur cu portarul, şutând în acesta de la 13 metri.

În minutul 63, Alexandru Bogdan Capătă a profitat de greşeala lui Bobu şi a înscris cu un şut pe jos în stânga lui Ciui: 1-0. Iar cu patru minute înainte de final ”vulpoiul” Bogdan Bozian a recuperat o minge din faţa lui Muscă, a intrat în careu și a şutat de la 14 metri pe jos, balon deviat de Bobu în propria poartă.

Avântul va avea parte de un alt duel cu o formație cu punctaj maxim, acasă cu CSC Dumbrăvița. Rezultatele etapei a III-a și programul celei viitoare în C8, pe coloana dreaptă.  

Pecica: Dagău – Ilan, Popa, Țugulescu, Aldan – Iuga, Rădulescu (min. 70, Tamaş) – Bozian, Puie, Mateucă – Capătă.

Antrenor principal: Dan Stupar.

Pe bancă: Barbu, Deliman, Boștină, Răchită, Iosuf.

Periam: Ciui – Mager, Artimon, Bobu, Ciobănică (min. 64, Muscă) – Mânecan, Laza, Stănilă, Dobie – Gălăţan, Ologu (min. 54, Toma).

Rezerve: Găvruţă – Olteanu, Viaşu.

Au arbitrat: Cristian Codrea (Baia Mare) – Marius Ionuț Matica (Oradea), Radu Pascu (Satu Mare). Observator de arbitri Dan Monea (Aiud), delegat de joc Teodor Biriş (Hunedoara).

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× opt = 56

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: