În urma startului întârziat și întreruperii, liderul Timișul zburdă după pauză la Ciacova. Divizia D Timiș: rezultate, marcatori

După-amiază de duminică în care vremea și-a făcut de cap însă și ravagii, cu tragice pierderi de vieți omenești în județul nostru dar și Arad, și totuși, fotbalul Diviziei D Timiș și-a croit drum împotriva vântului, răzbind.

Astăzi de la ora 17 s-au disputat alte trei jocuri din cadrul etapei a VII-a din liga a patra timișeană, încheiate cu victorii ale vizitatorilor dar și una a gazdelor…

Progresul 1906 Ciacova – Timişul Şag 0-4 (0-1)

Timișul Șag, tot punctaj maxim

Cele patru goluri pentru liderul ligii a IV-a au fost marcate de Adrian Butura în minutul 28, Alexandru Postolache (min. 47 şi 70) şi Denis Bud (min. 80).

Cu această victorie obţinută în deplasare, trupa lui Sorin Gheju s-a distanţat la şapte puncte de ocupanta locului secund, Pobeda Dudeştii Vechi şi Cocoşul Orţişoara fiind pe podium, despărţite de golaveraj.

Timișul este așadar de nestăvilit, la a șaptea victorie din tot atâtea apariții, trei fiind obținute în deplasare, cu mențiunea că gruparea din Șag a învins pentru a doua etapă la rând cu 4 goluri diferență.

De menţionat că arbitrul Cătălin Botaş a fost nevoit să fluiere începutul partidei cu o întârziere de circa 25 de minute, din cauza furtunii care s-a abătut deasupra localităţii. Din cauza condițiilor meteorologice, jocul a fost întrerupt în minutul 12 timp de 10 minute.

AS Seceani – Flacăra Arsenal Făget 1-0 (0-0). Unicul gol a fost marcat de Marco Giurasevici în minutul 70, AS Seceani câștigând acasă pentru a doua oară la rând cu același 1-0.

Unirea Tomnatic – Avântul Periam 1-2 (1-2). Unirea pierde pentru a doua oară la rând acasă cu același 1-2, Avântul câștigă pentru a doua oară la rând în deplasare cu 1-2.

Au marcat Marco Antemie (min. 23) respectiv Andrei Ciobănică (min. 35) şi Victor Toma (min. 41), oaspeții răsturnând scorul în 6 minute.

Ultimul meci al etapei se va juca miercuri 20 septembrie de la ora 17, AS FC Bazoşu Vechi – Voinţa Biled. Rezultatele rundei, clasamentul la zi și programul etapei a VIII-a, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 × unu =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: