Încă din prima parte: Avântul Periam – Timişul Şag 2-0. Și vacanță!

Alte două divizionare D au intrat deja în vacanță competițională odată cu încheierea turului de campionat al ligii a patra, una dintre ele, nou-promovata Avântul Periam, cu motive de satisfacție, pe când alta, CS Timișul Șag, cu mâhnirea de a fi evitat mult prea rar înfrângerea, în doar trei cazuri.

Disputat în devans, astăzi de la ora 14, meciul inaugural al celei de-a XVII-a și ultime etape a turului din liga a IV-a timișeană s-a încheiat cu victoria gazdei Avântul Periam, la două goluri diferenţă, înscrise încă din prima repriză, de Raul Rejep în minutul 13 şi Claudiu Cosur în minutul 41, acesta din urmă fiind și golgheterul nou-promovaților, cu 10 reuşite după prima parte a campionatului.

Avântul a încheiat așadar turul în nota celor de la ACS Poli II, la rândul lor sosiți din liga a V-a și ajunși cu bine ieri la liman printr-un 1-0 la Jimbolia, și anume cu o victorie la zero în ultima apariție, în cazul grupării din Periam fiind vorba despre două succese la rând fără gol primit în rundele finale ale stagiunii de toamnă, în weekend cu 1-0 la Biled precum și astăzi, după ce în primele 15 etape nu reușea așa ceva decât o singură dată, în runda a patra, 1-0 acasă cu cei din Jimbolia. În total, șase triumfuri ale nou-promovatei din Periam, dintre care 4 pe teren propriu, plus o remiză acasă cu cei din Peciu Nou, celălalt rezultat de egalitate înregistrat fiind dedus din bilanț, 1-1 la Giarmata Vii, datorită retragerii premature a Lorenei. Și încă o menţiune cu această ocazie, pentru debutul în liga a IV-a al tânărului de 15 ani Denis Komiveş…

Mai aprigă iarnă însă pentru CS Timișul Șag, gheață la mal după a șasea înfrângere la zero din tur respectiv a doua la rând fără gol marcat în deplasare, vizitatorii rămânând în cont din ieșirile toamnei doar cu victoria cu 3-0 pe stadionul CFR, contra alb-vișiniilor, în etapa a șaptea. De-atunci, au pierdut pe linie în partidele pe alte terenuri, încasând 19 goluri în 5 apariții.

Astăzi, la fluierul arbitrului Eugen Gheorgheoiu, în Avântul – Timișul 2-0 (2-0) au jucat următoarele formaţii:

Avântul Periam: Robotin – Iţu, Şimon, Bode, Rejep, Vereştean, Iulian Filip, Petric, Totoreanu, Cătălin Filip, Cosur.

Antrenor Marius Stanache.

Au mai intrat: Ologu, Moldovan, Komiveş, Uşvat.

Pe bancă: Zubaşcu şi Vizaru.

Timișul Şag: Miloievici – Şurpanu, Indic, Tăut, Ropotă, Munteanu, Mărgineanţu, Seculin, Giurasevici, Ropt şi Nichiforel.

Antrenor: Adrian Ianoşev.

Au mai intrat: Bercea şi Cuzu.

Pe bancă: Alin Puiu.

Ultima etapă a turului continuă vineri de la ora 14 cu meciurile Ripensia – Voința Biled și Arsenal Flacăra Făget – ACF Băban Marcel Jimbolia. Restul rundei, sâmbătă de la ora 11, dar și 14, în cazul jocului Cocoșul – AS Murani. Programul complet și ierarhia, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: