Încă o schimbare de lider în liga a patra timişeană: Avântul Periam, în frunte…

Avântul Periam a câștigat la scor pe teren propriu și a preluat fotoliul de lider al Diviziei D Timiș la finele celei de-a V-a etape din turul noului campionat, învinsă la scor sâmbătă seară a deținătoarei la zi a Cupei României la nivel județean fiind ex-divizionara C din Giarmata. O altă fostă componentă până în primăvară a Ligii 3 s-a impus în schimb în deplasare în celălalt meci jucat de la aceeași oră…

CS Avântul Periam – CS Millenium Giarmata 7-2 (3-0).

Au marcat: Angelo Olteanu (min. 15 și 60), Ionuţ Ologu (min. 32), Marco Muscă (min. 53), Cosmin Mânecan (min. 60, din lovitură de la 11 metri) şi Răzvan Trandu în minutele 75 şi 82, respectiv Raul Costescu (min. 77 şi 84). 

Marius Stanache (antrenor Avântul Periam): ”Victorie meritată pentru băieţii noştri, care au înţeles că trebuie să joace la valoarea lotului pe care îl avem, chiar dacă ne-au lipsit doi titulari, Rareş Blaga şi Flavius Petrişor. Dar rezervele din lot pot oricând înlocui un titular!”

AS Progresul 1906 Ciacova – CSM Lugoj 0-2 (0-1).

Au marcat: Andrei Cărăbaş (min. 21) şi Demitope Folarin (min. 90+4, din lovitură de la 11 metri).

Întreaga echipă a dedicat victoria în memoria celei care a fost Simona Marinescu, fostă contabilă la clubul lugojean, plecată în ceruri la vârsta de 50 de ani.

Eugen Miculescu a lipsit de la meci, fiind plecat din ţară, dar a fost înlocuit cu brio de secundul său, Marius Magearu.

Rezultatele etapei a V-a, pe coloana clasamentelor.

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− unu = 4

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: