Încercări: UTA – Gaz Metan Mediaș 1-3 (1-2)

Majoritatea se aștepta ca UTA să termine en fanfare partida cu Gaz Metan, mai ales după victoria de la Botoșani, dar probabil că euforia acelei izbânzi i-a făcut pe arădeni să fie mult prea încrezători. Ei au început jocul cădere de cortină peste etapa a X-a în Liga 1 cu o așezare avansată, dornici să finalizeze cât mai repede socotelile cu adversarul, fără a ține cont că atacanții medieșeni sunt jucători de viteză care pot disloca oricând apărarea adversă. A rezultat a doua înfrângere acasă prin a primi tot 3 goluri, bilanțul alb-roșiilor pe noua arenă de la promovare devenind 5 1 2 2 4-6 5 puncte: UTA – Gaz Metan Mediaș 1-3 (1-2).

Dacă Bustea, cel mai constant jucător al arădenilor, a fost driblat ușor de Cardoso, nu trebuie să ne mire că stoperul Erico da Silva nu a putut interveni eficient la atacantul advers.

La golul al doilea înscris de oaspeți, o parte din vină o are și portarul Iacob, care a primit un gol parabil. Nici chiar Alexandru Albu, recent convocat la echipa națională, nu a reușit o partidă bună.

UTA a efectuat o dublă schimbare la pauză dar n-a egalat, încasând în schimb încă un gol spre final, de la același Cardoso, care i-a apropiat astfel pe ardeleni la un punct în clasament, în zona mediană: 1-3.

Arbitrul Andrei Moroiță a dialogat permanent cu jucătorii, iritând pe toată lumea, deși nu știu dacă noile reglementări din domeniul arbitrajului îi permit acest lucru.

Pentru UTA urmează câteva partide dificile, dar de fiecare dată arădenii s-au regăsit mai bine pe terenuri străine, primele fiind după pauza competițională la campioana CFR Cluj și FCSB, abia apoi din nou acasă în campionat, cu craiovenii, în jur de 12 decembrie.

Programul rundei a XI-a și ultimele rezultate din Liga 1, pe coloana clasamentelor.

*

Au marcat: 0-1 Cardoso (min. 23) care a marcat în poarta goală după ce i-a depășit pe Bustea și Erico da Silva; 0-2 Deaconu (min. 32) din lovitură liberă de la 18 m; 1-2 Morar (min. 37) cu un șut din careu la o greșeală a portarului Buzbuchi; 1-3 Cardoso (min. 81) cu un șut din unghi după o acțiune personală.

Arad; 9 noiembrie 2020; stadion Francisc Neumann; teren bun.

UTA: Fl. Iacob – Bustea (min. 87, Tomozei), Erico da Silva, Benga, Roumpoulakou – Oroian (min. 46 Ursu), Roșu, Albu, Rusu – Morar (min. 87 Buhăcianu), C. Rus (cpt.) (min. 46 Ioniță).

Antrenor: Balint Laszlo.

Pe bancă: Balauru, Miculescu, Klapan, Ilie, Isac.

Gaz Metan Mediaș: Buzbuchi – Butean, Larie, Matias, Trif – Alceus, Santos da Silva – Horșia (min. 71 Ciocan), Deaconu (min. 71 Chamed), Costea (min. 22 Da Silva Oliveira, min. 89 Valente) – Cardoso (min. 89 Baco).

Antrenor: Jorge Costa.

Pe bancă: Pleșca, Romeo, Pambou, Sambu.

Cartonașe galbene: Roumpoulakou, Oroian, C. Rus; Horșia.

Arbitri: Andrei Moroișă (Ploiești) – Mircea Grigoriu (București), Daniel Mitruț (Craiova). Rezervă: Florin Marcu (Oradea). Observatori: Dan Potocianu (Reșița), Szekely Zoltan (Baia Mare).

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 2 = sase

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: