Incertitudini: UTA – Luceafărul Oradea 0-3 (0-2)

După victoria cu ACS Poli, toată lumea fotbalistică arădeană se aștepta la o evoluție ascendentă a echipei UTA. Doar că azi lucrurile nu au stat chiar așa. Începutul partidei a fost un déjà vu, la fel ca săptămâna trecută, cu arădenii care au început greoi și oaspeții care s-au impus în joc. Urmarea a fost reușita celor două goluri ale orădenilor care au schimbat datele partidei.

La pauză, UTA, în criză de idei, a efectuat două schimbări care s-au dovedit a fi neinspirate, deoarece Stahl, după numai un sfert de oră, a ieșit accidentat din teren. Și cum un ghinion nu vine niciodată singur, Rafael Iuga a fost nevoit să părăsească terenul iar UTA a evoluat astfel în ultimele 20 de minute în zece oameni, deoarece cele trei schimbări fuseseră deja efectuate.

Efectul a fost unul dezastruos, UTA a mai încasat un gol, ceea ce face ca îngrijorarea să apară pe frunțile arădenilor, mai ales că îi așteaptă jocuri dificile în continuare. Cât despre orădeni, aceștia au arătat disponibilitate la efort, au controlat partida și au prezentat câțiva jucători de valoare.

CS Luceafărul a obținut astfel nu doar prima victorie în 2019, după două remize cu cluburi alb-violet timișorene și eșecul acasă cu Universitatea Cluj, dar și întâia victorie în deplasare în acest campionat.

*

Cristian Păcurar: „Chiar dacă programul de pregătire săptămânal a fost respectat, înfrângerea nu a putut fi evitată.”

Cristian Lupuț: „Aveam nevoie mare de această victorie pe care am obținut-o în cele din urmă la un scor neașteptat.”

*

Au marcat: 0-1 V. Pop (min. 22) care a reluat cu latul din 10 m o centrare de pe partea stângă venită de la Prejmerean; V. Pop (min. 33) din lovitură de la 11 m în urma unui fault în careu al lui Șeroni asupra lui Lu Yuefeng; Paraschiv (min. 90) care a șutat de aproape o minge respinsă de Bodea în urma executării unui penalty de același Paraschiv.

Arad, 16 martie 2019; stadion Motorul; teren sintetic; spectatori: 400; timp rece.

UTA: Bodea – Iuga, El Hasni, Șeroni, Ciucur – Hrezdac (min. 46 Stahl) (min. 57 Ivan), Neagu – Costin (min. 46 D. Popa), Miculescu, Kanda – C. Rus (cpt.)

Antrenor: Ionuț Popa.

Pe bancă: Zamfir, Vulturar, Matei, Isac.

Luceafărul Oradea: Moga – Ciul (min. 83 Preoteasa), Yabre, Oros (cpt.), Băican – Lu Yuefeng, Prejmerean – V. Pop, Bebey (min. 69 Ludușan), Dulca (min. 77 Mitrică) – Paraschiv.

Antrenor: Cristian Lupuț.

Pe bancă: Rus, Peter, Wanya, Moihedja.

Cartonașe galbene: El Hasni, Șeroni, Kanda; Prejemeran, Lu Yuefeng.

Arbitri: Cristian Codrea (Baia Mare) – Bogdan Dragoș (Făgăraș), Răzvan Soporan (Baia Mare). Rezervă: Claudiu Gaitin (Timișoara). Observatori: Viorel Lolea (Reșița), Dan Jiga (Bistrița).

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 + sapte =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: