Înscrii două goluri, învingi în deplasare

Vizitatorii au câștigat pe linie în meciurile jucate sâmbătă la matineu în continuarea etapei din Divizia D Timiș, norma de două goluri marcate fiind suficientă pentru adjudecarea celor 3 puncte. 

A treia victorie consecutivă la limită în deplasare pentru elevii fostului atacant Vali Miculescu, cei din Peciu Nou bifând și al treilea eșec succesiv…

AS Peciu Nou – CSC Dudeştii Noi 1-2 (0-1)

Marcatori: Gheorghe Schipor (min. 60), respectiv pentru învingători Ciprian Palade (min. 18) şi Răzvan Plopeanu (min. 72).

De menţionat că echipa gazdă a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 11, prin Alex Mureşan, şutând mingea peste transversală.

Nou promovata pregatită de Vali Miculescu a reuşit astfel o dublă victorie în acest campionat cu AS Peciu Nou, după ce în tur a fost 1-0.

Șapte puncte strânse din 9 posibile de CSC Dudeștii Noi în săptămâna cu 3 etape, 0-1 și 1-2 în deplasare, intercalând remiza 1-1 acasă. AS Peciu Nou, nici un punct: a stat weekend-ul trecut iar zilele acestea a pierdut, 1-0 în deplasare și 1-2 acasă. 

Săptămână cu 3 victorii pentru formația lui Ianoșev, 0-2 și 1-2 în deplasare, intercalând un 4-3 acasă… ACS Voinţa Maşloc – CS Timişul Şag 1-2 (0-1). Altă poveste în schimb pentru Voința, 0-1 și 1-2 acasă, eșec cu 4-2 afară. Nici un punct…

Bogdan Moroșanu a marcat cele două goluri pentru cei de la Şag în minutele 32 şi 87.

CSO Făget – CS Pobeda Star Bîşnov 0-2 (0-0)

”Bulgarii” au reuşit o nouă victorie în deplasare, prin golurile marcate de Marius Văcaru (min. 55) şi Fabian Novac (min. 66). A doua victorie afară la zero în retur, dar și al cincilea succes în ultimele 6 runde. Făgețenii pierd în schimb și pentru a treia oară acasă în 2019. Și în acest caz o dublă victorie, pentru trupa lui Daniel Vasilcin, după ce în tur se consemna un 6-3.

Iar etapa continuă. Clasamentul actualizat, pe coloana dreaptă. 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− patru = 3

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: