Într-o intermediară a gazdelor, unica învingătoare în deplasare, ACS Dumbrăviţa, este matematic campioana judeţului Timiş

Victoriilor de marți ale amfitrionilor li s-au adăugat alte cinci și cu ocazia grosului etapei a 29-a în liga a patra timișeană, derulată miercuri de la ora 18, excepție făcând remiza obținută de Unirea Tomnatic într-un duel la Bazoș al nou-promovatelor dar și succesul în deplasare al liderului ACS Dumbrăviţa, astfel virtual campion al judeţului Timiş înaintea ultimelor 5 runde din ”D”.

AS Peciu Nou – ACS Dumbrăviţa 2-4 (1-3)

Au marcat: Sergiu Iorgovan – ”o dublă”, respectiv Florin Nanu, Eduard Soare, Răzvan Rus şi Dacian Bîrză.

Ambele echipe au ratat câte o lovitură de la 11 metri, Nanu în minutul 46, când mingea şutată de el a nimerit transversala, iar Alin Gîrz în minutul 76.

Este primul eșec al celor din Peciu Nou pe teren propriu în sezonul de primăvară. Iar cu aceste 4 goluri, trupa lui Sorin Bălu a ajuns la 104 în 29 de etape, în medie peste 3,5 înscrise pe meci!

CS Unirea Sânnicolau Mare – ASO Făget 6-1 (4-0)

Au marcat: Valentin Grigore (min. 15, 20, 84), Andrei Cărpinişan (min. 36), Dragan Bataneaţ (min. 40), Andrei Manoliu (min. 74), respectiv Daniel Neagu (min. 78).

Al patrulea triumf consecutiv acasă pentru CS Unirea, cu cele mai multe goluri marcate într-un meci în 2018.

Voinţa Maşloc – Progresul Gătaia 5-4 (1-1)

Au marcat: Ovidiu Glodean (min. 15, 60), Cătălin Petri (min. 50, 57) şi Mircea Şchiopu (min. 90+4), respectiv Laurenţiu Luca (min. 40), Răzvan Istodor (min. 72) și Bogdan Pleşcan (min. 80, 90).

Un meci cu multe goluri dar şi cu decizii contestate de oaspeţi, mai ales la golul victoriei gazdelor, înscris în prelungiri, după ce vizitatorii reveneau pe final de la 4-2 prin a egala în minutul 90. Iar cu această înfrângere, deși au punctat de 4 ori afară, oaspeții au pierdut a patra ieșire la rând și şi-au diminuat şansele de a se salva de la retrogradare.

Mircea Şchiopu (antrenor Voința Maşloc): ”Am câştigat în extremis prin golul înscris de mine cu capul, în ultimul minut de prelungiri. Felicit băieţii pentru modul cum au jucat, victoria pot spune că într-adevăr a fost meritată. La golul meu prima dată asistentul a ridicat steagul, dar după câteva secunde şi-a dat seama că a greşit, ca apoi să valideze golul, și nu se putea să fie ofsaid, deoarece Glodeanu a nimerit bara, mingea a fost recentrată şi apoi eu am marcat. Oaspeţii au protestat degeaba, nu au avut dreptate!”

Cosmin Suşman (antrenor Progresul Gătaia): ”Nu aveam nici o şansă cu brigada asta, excluzându-l pe Chiţoiu, care a fost corect. În rest, cei doi, Olaru şi Ciev, care s-a luat după el la golul lor, marcat în minutul 94, a fost ofsaid, ne-au furat un punct, a fost hoţie pe faţă. Pot spune că cei mai buni jucători de la Maşloc au fost Olariu şi Ciev!”

Cocoşul Orţişoara – Voinţa Biled 3-0 (2-0)

Cele trei goluri pentru trupa lui Gheorghe Chimiuc au fost marcate de Flavius Ion (min. 32), Romică Corlăţeanu (min. 45) şi Iulius Arghilean (min. 70). Este al șaptelea meci consecutiv în care vicecampioana ediției trecute primește cel puțin 3 goluri.

ASO Deta – Progresul Ciacova 5-0 (3-0)

”Verzii” lui Florin Albu au demonstrat din nou că nu păcălesc fotbalul, înscriind prin George Marcu de două ori, Remus Barburescu, Lucian Stoica şi Denis Radu din lovitură de la 11 metri.

ACS Murani – Avântul Periam 4-2 (0-1)

Au marcat: Raul Costescu (min. 51), Alexandru Prelipceanu (min. 57), Ionuţ Coman (min. 59) şi Ionuţ Pîrjol (min. 74), respectiv Rareş Blaga (min. 38, din lovitură de la 11 metri) şi Ionuţ Ologu (min. 49).

Gazdele conduse de Cosmin Sîntean au întors rezultatul de la pauză şi au marcat trei goluri în 10 minute, adjudecându-și victoria, cu toate că din minutul 80 au jucat în 10 sportivi după ce Ionuţ Pîrjol a fost eliminat pentru lovirea cu cotul a unui adversar.

În fine, remiza etapei intermediare… AS FC Bazoşu Vechi – Unirea Tomnatic 1-1 (1-1). Au marcat Florin Dobre (min. 40 din lovitură de la 11 metri) respectiv Florin Sandu (min. 25). În minutul 45, jucătorul Vlad Slabu a fost eliminat pentru injurii aduse arbitrului.

Rezultatele din etapa a 29-a, clasamentul la zi în Divizia D Timiș și programul rundei 30, de la finele acestei săptămâni, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase − = 3

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: