Învinsă la locul 2: CS U Craiova 2 – ACS Ghiroda 1-0. Codrea: ”Chiar nu meritam să pierdem” Totic, sângerare la cap, gazdele rămase în 10

Nou-promovata ACS Ghiroda și-a vândut scump pielea în cea de-a șasea deplasare în Seria a IV-a, cedând în cele din urmă deși a jucat peste o jumătate de oră în superioritate numerică echipei secunde a lui CS U Craiova, care a înscris unicul gol puțin după mijlocul reprizei I.

Căutând să rămână cumva în plasa liderului ACS Șirineasa, ”satelitul” grupării din Liga 1 a izbutit să-și asigure cel de-al patrulea triumf consecutiv, grație reușitei lui Ionuţ Frăsinescu în minutul 29: CS U Craiova 2 – ACS Ghiroda 1-0 (1-0).

În mitanul secund, mai precis în minutul 55, un jucător al ocupantei locului 2 a fost eliminat după ce arbitrul i-a acordat inițial cartonașul galben iar după ce a constatat că Totic sângera la cap, fiind chiar transportat cu Ambulanța la spital, i l-a arătat pe cel roşu.

Tânărul timișorean a fost lovit cu piciorul în cap iar meciul a fost întrerupt 12 minute până la sosirea unei alte Ambulanțe.

Paul Codrea, care n-a contat pe Contra, Gaidoş şi Mureşan, cu toții accidentaţi, a spus: ”Prima repriză a fost a lor, repriza secundă a fost a noastră iar din minutul 55 am jucat şi cu un om în plus. Am avut multe ocazii dar nu am reuşit să le fructificăm, chiar nu meritam să pierdem…”

Iar astfel s-au încheiat ieșirile din tur ale nou-promovaților, cu bilanțul 6 2 0 4 11-12 6 puncte, meciuri în toamnă rămânându-le doar pe ”Emilian Pavel”, cu ACSO Filiași și reșițenii. Cât despre cei din Bănie, sunt la al treilea 1-o acasă, precedentul fiind săptămâna trecută cu omologii din Dolj.

ACS Ghiroda: Barbu – Mancaş (min. 85, Firuţ), Gavriluţă, Burdeţ, Popescu, Dincă (min. 21, Centea), Pop, Constantin Popa, Ciobanu (min. 21, Niţă), Totic (min. 60, Saizu), Baranyi.

Pe bancă: Ureche, Hotca şi Eperieş.

Rezultatele etapei a 12-a, programul rundei a 13-a și clasamentul, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 − = doi

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: