Ionuț Popa, prim 0-0 acasă în Liga 1: ”Un program incredibil! Îi țin acum noaptea până la 12 la refacere. E inuman și le-am cerut unele răspunsuri domnilor Iorgulescu și Burleanu. Dacă se întâmplă ceva cu un jucător, cine răspunde?”

ACS Poli a remizat alb pentru a doua oară consecutiv acasă în seri de marți, acum cu Concordia Chiajna, după acel 0-0 prelungit până la lovituri de departajare, victorioase săptămâna trecută contra lui CFR Cluj.

23maiionutpopa-365x201

 

După primul rezultat de egalitate alb la Timișoara în Liga 1 2016-2017, Ionuț Popa a explicat că ”am intrat în vestiar și jucătorii abia mai puteau răsufla. Abia mai respirau în timpul jocului. Și normal, căci avem parte de un program incredibil, de care sunt extrem de deranjat. E absolut anormal. Îi țin acum aici noaptea, până după 12, la refacere, iar mâine le dau zi liberă. E inuman și le-am solicitat să ne dea unele răspunsuri domnilor Iorgulescu și Burleanu. Dacă se întâmplă ceva cu un jucător de-al nostru, cine răspunde!? Este a șaptea zi și am deja 3 meciuri și jumătate jucate. Cine răspunde!?”

”Cât despre joc, n-am reușit să pierdem azi, căci am ținut cu dinții, și eram fantastici, eram eroici, fabuloși dacă mai și câștigam. Mă bucur ca n-am luat gol dar am fost la un moment dat disperați. S-a accidentat Bocșan, Străuț era pe margine accidentat, Bărbuț accidentat, s-a accidentat și Poparadu… Dar am fost inspirați apoi cu mutarea lui Novak la mijloc, cu Neagu… Am încercat și în față, am schimbat trioul în față. Am meritat punctul dar dacă aveam tot lotul, puteam câștiga liniștit. Au lipsit 6! Croitoru poate că are ruptură și va lipsi, mâine vedem… Dar la Târgu Jiu ne plimbăm, că echipa nu poate sta în ghete. Straton și el are probleme. Ei sunt bravi! Nu te lăsa, luptă, le-am tot strigat și parcă auzeau ecoul. S-au dăruit total, și cei care n-au prea jucat în sezon și-au făcut datoria. Drăghici, Mailat, Novak, și-au făcut și ei datoria. Mă bucur pentru Mailat, care a jucat bine și sper să devină o piesă importantă!”, a mai zis Popa.

”Nu, eu știam azi că nu pot să joc. Când te mai gândești apoi și la atac, acolo trebuie un efort în plus, și oameni, și minte limpede, ori dacă aveam pe flancuri, era altceva. Și cu Soljic, cu Fucek, cu Bărbuț, Mailat, era altceva…”, a mai zis Popa.

”Fucek nu va putea fi recuperat până vineri, Șeroni nu, Bocșan nu, Croitoru nu, Bărbuț nu, Poparadu nu… Cam ăștia nu pot fi recuperați până vineri!”

”Am fost ademenit cu un răspuns, așa, și la TV, înainte de a veni aici la voi. Tocmai de asta suntem pe 3 fronturi, pentru că nu ne batem joc de competiție, am jucat și prelungiri, și în deplasare în campionat, m-am dus și în finala Cupei Ligii. Ce era să fac!? Blaturi!? Nu joacă ăla!? Văd că alții își bat joc de echipa asta! Domnule, nu cred că echipa poate conta fizic la Severin. Am mijloacele necesare, de refacere, dar n-am timpul necesar pentru asta. Nu poți, n-ai cum!”

Este a patra remiză a timișorenilor acasă în actuala ediție a Ligii 1, ultimele două fiind tocmai cu Concordia: 1-1 pe 4 martie și 0-0 în 4 aprilie. De menționat și că primele două partide ale rundei a patra din play-out, disputate astăzi, s-au încheiat cu scoruri de 0-0. Între ultimele 4 clasate. Frisoanele retrogradării își pun amprenta…

Urmează Pandurii – ACS Poli, vineri de la ora 17,30, la Drobeta Turnu Severin.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: