Iordache la cuţit. Fruşa spre D şi Vlaicu secund? Dar amicaluri?

Starea de incertitudine care încă învăluie alb-violetul se repercutează în continuare şi asupra „satelitului” divizionar C, rămânând de văzut, în funcţie şi de continuitatea divizionarei D FC Politehnica 2002, ce i-ar putea fi repartizată lui Robert Fruşa, şi permutările de jucători între diversele garnituri ale clubului.

„Lucrurile s-ar putea să se mai schimbe şi cred că până miercuri vom ştii mai multe în privinţa componenţei loturilor”, a anticipat Adrian Stoicov, antrenor principal, care şi-a exprimat dorinţa de a conlucra pe parcursul sezonului cu Sorin Vlaicu, implicat momentan în perioada de pregătire şi turnee a grupei sale de juniori, medaliată cu bronz în Campionatul Republican, remarcând totodată că nu s-a definitivat un ţintar de jocuri precompetiţionale, pentru că „am început mai târziu pregătirile, neştiind exact situaţia echipei, răstimp în care alţi potenţiali adversari în pregătiri şi-au ales datele şi formaţiile sparring-partner. Deocamdată atât am reuşit să perfectăm ca amicale”.

După ce a remizat sâmbătă pe arena CFR, 1-1, cu Dobriceanu marcând din penalty, miercuri de la ora 10 va avea loc revanşa cu alb-vişiniii, pe stadionul „Ştiinţa”, pentru ziua de vineri aşteptându-se o confirmare, de la Gloria Arad sau Naţional Sebiş. „Vom încerca să menţinem ritmul meciurilor de pregătire, marţi şi vineri”, a spus Stoicov.

Portarul Paul Iordache, accidentat la genunchi în cursul pregătirilor cu selecţionata România U19, va suferi o intervenţie chirurgicală la menisc în cursul acestei săptămâni, în aceste condiţii postul între buturi fiind acoperit de Rusu, din generaţia 1993, şi Gârlea, din generaţia ´95. În lotul de 20 jucători se regăsesc Petruş, Voiculescu, Dubei, Toma, Cuciorvă, Pană, ca fundaşi, cărora li s-ar putea alătura Sava, convocat sâmbătă la prima echipă, divizionara B, Leagu, Nicula, Dudaş, care a ratat săptămâna trecută datorită unei întinderi suferită la testul de efort, Stancu, Dobriceanu, Silagyi, Szalkai, Damian, Magdaş, Boştină, Velici, cărora li s-au alipit cu ocazia testului de sâmbătă cu CFR Timişoara şi Dorin Rotariu şi Pleşcan.

„Vom completa lotul cu şase juniori de la generaţia 1993, care a început pregătirile de o săptămână, şi cred că până miercuri se va ştii mai exact în această privinţă. Se va renunţa totodată la unii jucători iar în ceea ce-i priveşte pe Jitaru, Ilie, Iovan şi Dăruială, aflaţi în pregătiri la prima echipă, probabil vor rămâne în lotul divizionarei B. Fuchs va face probabil şi el pasul la Divizia B, momentan fiind în perioada de recuperare, după o accidentare”, a mai spus Stoicov, al cărui colaborator în retur şi pe perioada pregătirilor, Robert Fruşa, ar putea fi direcţionat către divizionara D, în cazul marşării şi pe această garnitură, cu variantă atacarea câştigării eşalonului patru. Stoicov ar putea conlucra în continuare cu Cristian Contescu sau Ilie Rotariu dar nu este exclusă sudarea unui parteneriat cu Sorin Vlaicu.

FC Timişoara II efectuează luni seară la ora 18 un prim antrenament fizic şi tehnic la începutul celei de-a treia săptămâni de pregătire, urmat de alte două marţi şi joi, plus unul sâmbătă, cu duminica liberă, aşteptând totodată aflarea adversarului din turul II al Cupei României, programat în 3 august.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua + = 11

 


Alte articole legate de acest subiect: