Iorgovan şi Zele, cu „duble”, iar CFR, a cincea învingătoare la Banatul Nerău

Încă din prima etapă, cînd dispunea cu 7-0 de deteni, n-a mai cîştigat CFR Timişoara atît de clar în actualul campionat, dispunînd sîmbătă cu 6-0 de Banatul Nerău, o grupare aflată la cel de-al cincilea eşec pe teren propriu în noul sezon, dintre care ultimele două cu cîte 6 goluri primite.

CFR a obţinut cel de-al treilea succes stagional extern marcînd în porţii egale pe terenul din Teremia Mare, şi anume cîte 3 goluri în fiecare repriză. Astfel, Raul Iţu a deschis scorul în minutul 7 iar Sergiu Iorgovan l-a majorat cu „dubla” din minutele 32 şi 38. Abia după mijlocul reprizei secunde şi-au mai adus aminte alb-vişiniii că au de recuperat la capitolul goluri marcate, după ce în precedentele 4 partide înscriau o singură dată, Parfenie majorînd scorul la 0-4 în minutul 68, din lovitură de la 11 metri, obţinută de fundaşul Eduard Zele. Care, la rîndul său, inclusiv dintr-o fază fixă, a adăugat o „dublă”, în minutele 84 şi 88.

„Am început binişor dar la un moment dat, în repriza a doua, am mai muiat motoarele. Terenul a fost mai greu iar jucătorii gazdă, foarte dîrzi şi ambiţioşi, motiv pentru care am avut grijă să nu apară accidentările”, a explicat la final Alin Ionescu, antrenor al alb-vişiniilor.

CFR Timişoara s-a impus în formula Toma – Neamţu (60, Dragotescu), Hriţcan, Brînzan, Bonda – Năstase (71, Cornu), Parfenie, Crişan, Zele – Iţu (82, Lupancu), Iorgovan (65, Stiopu). Pe bancă: Vlad – Daniel Oberşterescu, Ungur.

Andrei Pobega, jucător şi antrenor secund, care şi-a ispăşit astăzi ultima etapă de suspendare dintre cele 6 primite la Comisia de Disciplină, în urma jocului cu Real Dragşina, va avea drept de joc la ora disputei de sîmbăta viitoare, acasă cu CS Dumbrăviţa.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 + patru =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: