Iţu, cu o dublă, descurcă parţial iţele pentru CFR Timişoara abia în cel de-al treilea minut de prelungiri: 2-2 acasă cu Timişul

Feroviarii alb-vişinii nu prea sunt în actuala campanie în largul lor pe teren propriu, ceea ce s-a văzut şi sîmbătă, la primul meci acasă din 2013, în care Raul Iţu, deschizător al scorului, a salvat-o pe CFR abia în prelungirile partidei cu mai modest clasata Timişul Şag, foarte ambiţioasă în condiţiile absenţelor: CSF CFR 1933 Timişoara – CS Timișul Şag 2-2 (1-1).

Pornită la drum în deplasările turului cu 4 înfrîngeri la rînd, Timişul a fost astăzi la un pas de a treia victorie afară din 2012-2013, chiar la prima descindere din retur pe un alt teren, trebuind în cele din urmă să se mulţumească şi cu un prim draw extern în actualul campionat.

Chiar dacă timpul a fost excelent pentru fotbal, iar terenul bun, jocul nu s-a ridicat la nivelul aşteptat. Iniţial, după o ocazie uriaşă a oaspeţilor, prin Costea, care, în minutul 16, a scăpat singur cu portarul Rain dar nu a nimerit cadrul porţii, şutând în plasa laterală, oportunitatea irosită s-a întors ca un bumerang.

Astfel, numai 10 minute a mai durat până am asistat la deschiderea scorului, la o gafă monumentală a portarului din Şag, la care Iţu a profitat şi a înscris în poarta goală, 1-0.

Se părea că gazdele vor lua o opţiune şi mai serioasă pentru obținerea celor trei puncte, dar nu a fost aşa, întrucât Timişul a restabilit egalitatea în minutul 30, prin Vicea, care a șutat la firul ierbii, în stânga portarului: 1-1.

După pauză, elevii pregătiți de Adrian Ianoșev au reușit să întoarcă rezultatul în minutul 55, prin Foldi, dar nu au putut să-și păstreze avantajul creat. Golul egalizator a plutit în aer, dar Zele a trimis mingea în stâlpul din stânga al porții adverse, în minutul 76. Cu două minute înainte de final, Crișan a înscris din lovitură liberă de la 25 de metri, dar golul a fost anulat de asistentul Călin Cimponieru, pentru un presupus ofsaid.

Iar cînd puţini mai credeau, în cel de-al treilea minut de prelungiri, ceferiştii au reuşit egalarea prin același Raul Iţu…

CFR Timişoara: Rain – Neamţu (min. 24, Parfenie), Soare, Oberşterescu, Brânzan (min. 64, Popa), Zele, Domşa (min. 46, Năstase), Iorgovan, Iţu, Crişan, Rogojinaru.

Antrenor: Andrei Pobega.

Pe bancă: Toma, Livădaru, Hriţcan şi Staicu.

Timişul Şag: Dubou – Vicea, Coţofan, Tăut, Robota, Mititelu, Munteanu, Ionuţ (min. 78, Miuţă), Costea (min. 61, Iapa; min. 89, Indic), Ciobanu, Foldi.

Antrenor: Adrian Ianoşev.

Pe bancă: Prajan și Matei.

Arbitri: Claudiu Gaitin – Călin Cimponieru și Daniel Drăguț; observatori: Corel Bălănescu și Gheorghe Medişan.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei + 6 =

 


Alte articole legate de acest subiect: