Ițu încurcă ițele Progresului ratând două lovituri de la 11 metri: Ciacova, 0-1 cu ASO Deta. FOTO

De la o victorie acasă săptămâna trecută printr-un unic gol, contra Avântului Periam, la un eșec tot pe teren propriu și tot printr-un unic gol, în această după-amiază, în runda a XII-a din Divizia D Timiş: Progresul 1906 Ciacova – ASO Deta 0-1 (0-1).

Progresul a regresat așadar de la o etapă la alta, suferind astăzi a patra înfrângere la Ciacova în campionatul în curs, și precedenta victorie acasă fiind urmată pe teren propriu tot de un eșec, în succesiunea 3-2, 3-4, 1-1, 0-4, 1-2, 1-0 și 0-1 astăzi.

Ultima înfrângere acasă pentru trupa lui Teo Suciu are de-a face și cu ratările lui Raul Ițu de pe punctul cu var, a două lovituri de la 11 metri, corect acordate pentru henţ de arbitrul Costel Dobrişan în prima parte a jocului.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 10 prin Remus Barburescu, din 6 metri lateral stânga, la colţul scurt, în urma unei centrări din lovitură liberă de la 25 metri lateral dreapta, executată de Popoviciu în careu şi recentrată de Goia din careul de 16 metri: 0-1. Avea să fie și unicul gol al jocului.

În minutul 32, Raul Iţu a trimis mingea în stâlpul din stânga al porții oaspeților alb-verzi, din lovitură de la 11 metri, iar în cel de-al doilea minut de prelungire al reprizei I arbitrul le-a acordat alb-albaștrilor o nouă lovitură de la 11 metri, executată slab în dreapta portarului, care a respins balonul şi l-a prins apoi în doi timpi, chiar pe linie.

Gazdele au alergat după egalare în mitanul secund şi au fost aproape de reușită în minutul 75, atunci când Pandia, noul intrat, a trimis cu capul dar mingea a căzut pe plasa din spatele porţii, respectiv în minutul 86, când Iordache a şutat din poziţie favorabilă, de la 14 metri, însă portarul Boşca a respins în corner.

Și astfel nou-promovata din Deta a acumulat și cea de-a patra victorie în deplasările din ”D”, în succesiunea 1-2, 0-1, 5-1, 1-4, 2-1 și 0-1 astăzi.

De menţionat drept foarte bun arbitrajul prestat de întreaga brigadă timişoreană cu centralul Costel Dobrişan.

Ciacova: Raul Boboiciov – Mădălin Ciurariu, Petru Gîtin, Darius Ion, Ionuţ Semeniuc, Marius Lazea, Cătălin Ştefănescu, Raul Iţu, Marius Tutunaru (min. 60, Ovidiu Pandia), Florin Botorea (min. 70, Claudiu Iordache), Flavius Ion.

Antrenor Teo Suciu.

Pe bancă: Denis Saytos, Adrian Eascvrechi, Andrei Lazea.

Deta: Mihai Boşca – Cosmin Jarcalete, Ovidiu Semeniuc, Cosmin Goia, Dănuţ Brădeanu, Tiberiu Popoviciu, Patrick Chiticariu, George Marcu, Sebastian Lobonea, Remus Barburescu, Adrian Vlascic (min. 62, Cătălin Baidoc).

Antrenor Florin Albu.

Pe bancă: Patrik Marta, Flavius Minea, Florin Natanticu şi Remus Moga.

Arbitri: Costel Dobrişan – Lotrean Horaţiu şi Petru Gaşpar. Observatori: Nicolae Pleşa şi Daniel Iovan.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 + = treisprezece

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: