Iulian Tăut, triumf la 0 în debutul carierei de antrenor: Biled – Periam 4-0

Al doilea succes la zero al etapei I în Divizia D Timiș 2016/7 s-a consemnat duminică de la ora 18 la Biled, unde gazda Voința a stopat Avântul, cei din Periam împărtășind aproape soarta vizitatorilor de la Peciu Nou vineri de la aceeași oră la Sânnicolau Mare, în uvertura campionatului, depășiți fiind atunci cu 5-0. Aici a fost Voinţa Biled – Avântul Periam 4-0 (1-0), bilanțul rundei de start, cu un joc nedisputat prin neprezentarea jimbolienilor, fiind 8 6 1 1 26-16 și un total de 42 de goluri înscrise, peste 5 pe meci.

Iulian Tăut

Iulian Tăut

 

Debut cu dreptul pentru tânărul antrenor Iulian Tăut la cârma Voinței, cu o victorie fără gol primit, în prima etapă din acest eşalon patru al fotbalului timişean. În prima parte a jocului, gazdele au punctat numai o singură dată, şi atunci dintr-o lovitură de la 11 metri transformată de portarul Nicuşor Bogdan în minutul 20. Oaspeţii au evoluat în schimb din minutul 36 în 10 jucători, Cristian Pătru văzând direct cartonaşul roşu din partea arbitrului Eugen Gheorgheoiu pentru un atac violent asupra lui Cornel Mihalache, care a necesitat îngrijiri medicale.

Despărțite de numai două puncte la finalul campaniei trecute, 2015/6, Voința pe 9 și Avântul pe locul zece, cele două grupări au fost despărțite însă de mai multe goluri la încheierea partidei de la Biled, cei din Periam alcătuind a doua grupare care n-a marcat în runda de debut.

În mitanul secund, gazdele au pornit goana după goluri şi au reuşit să mai înscrie de trei ori, prin Cornel Mihalache, care s-a răzbunat pentru atacul dur asupra sa, Flavius Petrişor şi Cristian Bobu.

De menţionat că echilibrul numeric a fost restabilit, căci şi Dragan Paulevici a văzut două cartonașe galbene și implicit pe cel roşu.

*

Iulian Tăut (antrenor Voința Biled): ”Un meci controlat din primul minut şi până la sfârşit de noi, dar am ratat foarte mult, căci avem deficienţe la finalizare. Însă am pregătit foarte bine acest joc. Felicit băieţii pentru determinare şi efort, și mă bucură această victorie, că am început cu un rezultat pozitiv cariera de antrenor. Doresc să le mulţumesc celor 150 de spectatori care au încurajat frenetic echipa favorită, fiind alături de noi!”

Voința Biled: Nicuşor Bogdan – Drăguşin, Bud, Brustureanu, Petrişor, Mihalache, Costândana, Tomescu, Martinov, Nemiţanu.

Antrenor: Iulian Tăut.

Au mai intrat: Bobu, Meltiş, Frenţ şi Iordache.

Pe bancă: Edi Butoi, Elti Neagoe (delegat).

Avântul Periam: Robotin – Văcaru, Şimon, Uşvat, Ghinea, A. Filip, Sîrbu, Forghici, Ologu, Flavius Tulcan, Pătru.

Antrenor: Doru Siminiceanu.

Au mai jucat: C. Filip, Gălăţan şi Hulbăr.

Rezervă: Ulmet.

Arbitri: Eugen Gheorgheoiu – Bogdan Gheorgheoiu şi Bogdan Chiorpec. Observatori: Dan Gabriel şi Iosif Mânecan.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: