Jarcalete, abonat la gol: Deta se distanţează şi pe seama eşecului Dragşinei

Jarcalete, utilizat vârf împins de FC Deta, care n-a fost condusă sâmbătă de pe margine de antrenorul Olah Imre, reţinut de probleme personale, a înscris în minutul 54 unicul gol al succesului în deplasare la Teremia Mare, cu un şut de la distanţă, circa 30 de metri, în favorabile situaţii ulterioare oaspeţii la cârmă reuşind contraperformanţa de a rata în răstimp de „patru minute în 5 rânduri singuri cu portarul, încât mai puţin şi făceam infarct pe bancă”, au explicat conducătorii deteni Lorincz şi Seculin.

„Gazdele au dominat prima parte dar repriza secundă a fost a noastră”, au mai spus detenii, care s-au impus în alcătuirea Marta – Foldi (46, Stan), Semeniuc, Mioc, Seculin – Petean, Tatarici – Bîrziche, Marcu, Rujan – Jarcalete.

„Ne bucurăm că jocul rezultatelor ne-a fost favorabil şi ne-am desprins la 8 puncte de Dragşina. Acum e linişte şi pace şi sperăm să învingem şi etapa viitoare pe Dumbrăviţa”, au anticipat detenii un final de campionat ceva mai liniştitor.

Ilici, hat-trick în nici zece minute şi fiul îşi învinge tatăl!

Într-adevăr, Real Dragşina a capotat cu 5-1 în deplasare la Cerneteaz, în jocul cu Unirea. „Ne-am desprins târziu, graţie lui Ilici, care a reuşit un hat-trick în zece minute. Fiul şi-a învins tatăl! Dar în prima parte Dragşina a avut mari oportunităţi, şi la 0-0, şi la 1-0, şi meciul a fost mai echilibrat decât o arată scorul”, a recunoscut Romeo Malac, antrenor al învingătoarei Unirea, care a condus la limită la pauză, prin golul lui Petrescu, în minutul 38. Anghel a egalat pentru oaspeţi, în minutul 70, dar Ilici, în minutele 75, 81, 84 iar ulterior David, în minutul 86, au căscat diferenţa pentru cei din Cerneteaz: 5-1.

Unirea a învins în alcătuirea Mărtinaş – Chebani, Mita, Sîrbu, Iorga – Mariş, David, Babă, Petrescu – Negru, Ilici. Au mai jucat Stănescu, Covaci, Fleşer şi Simedru. „Este posibil să jucăm meciul din etapa viitoare, în deplasare la FC Poli 2002, cândva în cursul săptămânii, la solicitarea gazdelor noastre. Şi încerc să-i ajut în acest sens. Cel mai probabil ar fi joi dar abia luni vom lua o decizie în acest sens”, a spus Malac.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci + = 9

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: