Jimbolia, prima de la înfrîngerea Lugojului: 1-0 la Gottlob

FC Marcel Băban Jimbolia a cîştigat vineri seară pentru prima oară de la înfrîngerea liderului CSM Lugoj, şi tot cu acelaşi 1-0, dar de această dată în deplasare, la Gottlob, în jocul uvertură al rundei a 30-a în Divizia D Timiş, impunîndu-se pentru a treia oară la zero în acest retur şi întrerupînd astfle o serie de 3 meciuri fără victorie.

Jimbolienii pregătiţi de Octavian Popescu au profitat de cartonaşele roşii încasate de 2 jucători ai gazdei Spartak şi au punctat în partida disputată în nocturnă la Gottlob prin Moldovan, care a fructificat la mijlocul părţii secunde o pasă din zona laterală cu un şut la colţul lung. „Ne-am mai creat multe ocazii dar s-a ratat copilăreşte, Ţăranu a trimis de exemplu pe lîngă poartă… Era şi cazul să mai cîştigăm. Băieţii au jucat bine, fiind tineri se recuperează mai repede şi n-am avut probleme în a juca la 48 de ore după precedenta partidă. Am folosit şi cîţiva juniori mai mici şi cei care au jucat şi-au făcut datoria. Astăzi sunt mulţumit de evoluţia lor”, ne-a spus Octavian Popescu, care n-a beneficiat de aportul lui Ardelean, Proteasa, care are varicelă, respectiv Rus, în vreme ce Ţoţu a fost forţat în a evolua pe linia de fund.

Mai dificil pentru Spartak, care s-a văzut rămasă înaintea ultimului sfert de oră în 9 componenţi, după ce antrenorul-jucător Ghiţă Marişescu a fost eliminat pentru două cartonaşe galbene în minutul 60 iar Bura a văzut roşu direct în minutul 72. „Cu un efectiv mic, nu poţi rula mulţi jucători, iar dacă nu ai un ciclu săptămînal de pregătire şi joci la 48 de ore cu echipe care beneficiază de un ciclu normal, este foarte greu. N-am ce să mă plîng de evoluţia băieţilor, din contră, de fapt am rămas surprins de dăruirea şi voinţa manifestate. Dar aceasta este situaţia cînd eşti limitat numeric şi nu poţi să efectuezi schimbările mai repede”, ne-a explicat antrenorul-jucător Ghiţă Marişescu, unul dintre cei 13 jucători utilizaţi de „lubeniţari”.

Spartak: Nicola – Chiforescu, Marian Călin, Bura, Sandu Denis – Novac, Marişescu, Clej, Marincu – Nastor (Lucaciu), Dragomir. A mai jucat Apostol.

FC Marcel Băban Jimbolia: Pap – Cănuci, Ţoţu, Doda, Mitru – Hîrdău, Coşa, Popescu, Niţă – Ţăranu, Moldovan. Pe bancă: Radu – Sava, Sima, Diac, Chiper.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 9 = saisprezece

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: