Jimbolia, primele puncte: 4-3 (2-2) cu Peciu Nou, după 3 răsturnări de scor

Nouă înfrîngeri a suferit „lanterna roşie” FC Băban Marcel Jimbolia, cu un singur gol marcat, într-un 5-1 în reprogramarea de la CFR Timişoara, până să smulgă primele puncte în campionatul Diviziei D Timiş, abia în runda a X-a.

Iar victoria a venit abia cu o ultimă sforţare, prin Denis Băban, fiu al conducătorului clubului, cu o frumoasă execuţie sub bară, foglia seca de la 20 de metri. Era pentru a doua oară când jimbolienii pregătiţi de Octavian Popescu repreluau conducerea, cu 4-3, după ce mai întorceau o dată scorul, la 2-1.

A fost FC Băban Marcel Jimbolia – AS Peciu Nou 4-3 (2-2): Niţă 23, Moldovan 30, Doda 63, Băban 89 – Handrache 19, Dobrilă 41, Tăbăcaru 52, gazdele apropiindu-se la doar două puncte de învinşii lor, aflaţi la al treilea eşec la limită.

„E bine că este o victorie, cu bune şi cu rele. N-am reuşit în 8 meciuri câte goluri am dat astăzi, într-un singur joc. Era nevoie de un rezultat bun, pentru că jucătorii noştri erau crispaţi, fără dezinvoltură, marcaţi de precipitare în joc. Şi nu mai aveau curajul să întreprindă ceva, se limitau la ceva simplu…”, a răsuflat uşurat Octavian Popescu.

Niţă a egalat la mijlocul reprizei, după un şut ce îi era iniţial respins de portarul vizitatorilor, iar o altă incursiune a căpitanului Niţă, pe stânga, continuată cu o centrare foarte bună, pentru Moldovan, a fost fructificată de acesta cu capul: 2-1.

Doda, cu o lovitură de cap sub bară, a egalat şi el la trei, spre mijlocul reprizei secunde, după care Denis Băban a racolat toate punctele.

*

FC Băban Marcel Jimbolia: Radu – Doda, Bătrînu, Popescu, Stan (Ciclovean) – Achim, Băban, Ştefănescu, Niţă – cpt. – Ţăranu, Moldovan.

Pe bancă: Isimovici – Ciubotariu, Colarici.

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − 3 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: