Jocuri amicale în Timiș: rezultate, marcatori

Fotbalul judeţean din Timiș a consemnat pentru a treia duminică la rând disputarea unor meciuri între formații din eșaloanele inferioare, testări după o îndelungată pauză forțată.

Sâmbătă de la ora 11,  la Şag, pe terenul din localitate, gazdele au întâlnit juniorii de 2002 de la UTA, pe care i-au întrecut la scor.

CS Timişul Şag – UTA juniori 2002 4-0 (1-0). Cele patru goluri au fost marcate de; Armin Şultz (min. 32), Daniel Nicolaescu (min. 49, 61) şi Robert Ştefan (min. 82). Armin Şultz a fost felicitat de antrenorul arădenilor pentru execuţia perfectă, de la 22 de metri în vinclu.

Tot acolo s-a jucat și unicul meci de la sfârşitul săptămânii trecute, așadar la Şag.

CS Timişul II Şag – Voinţa Şandra 1-4 (0-3): Ionuţ Gîltofeţ (min. 62), respectiv Răzvan Banu (min. 29) și Alin Nicuşor (min. 20, 39, 75).

Iar de la ora 19, la Pişchia, echipa din localitate, Juventus, a întâlnit sâmbătă proaspăta promovată în liga a IV-a Timiș, Avântul Topolovăţu Mare.

Aceasta a câştigat la mare luptă în final: AS Juventus Pişchia – Avântul Topolovăţu Mare 3-5 (1-2).

Au marcat: David Josu – 3 goluri, respectiv pentru învingători: Felix Amponsah, Vasko Dziţak, Mişi Bejera, Raul Lazea şi Robert Secăreş. În minutul 79, la scorul de 3-3, gazdele au ratat o lovitură de la 11 metri prin Sorin Novac; portarul Mihai Cristache a respins mingea în afara cadrului.

CS Păulişana Păuliş – CSO Făget 4-4 (3-2), Pentru elevii lui Adrian Brazovan au marcat: Florin Bolgea – 3 goluri şi Arpad Laczko. Meciul s-a jucat sâmbătă după-amiază.

În fine, astăzi de la ora 11, AS Unirea Grabaţ – Voinţa Şandra 1-3 (0-2).

Cele patru goluri au fost marcate de Daniel Sturz, respectiv Cosmin Isfănescu, Marian Câmpan şi Florin Bărbulescu. În ultimul minut de joc, Darius Fundiur, de la oaspeţi, a ratat o lovitură de la 11 metri.

Ultimele rezultate din Liga 1, în play-off și play-out, plus programul viitor și clasamentele, pe coloana dreaptă, a datelor tehnice.

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 + sapte =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: