Jocuri amicale la ceas duminical: rezultate, marcatori

Ceva mai puține decât ieri, partidele de verificare jucate astăzi în continuarea pregătirilor de iarnă au implicat în general formații din eșaloane inferioare. Iată așadar câteva spicuiri, rezultate și marcatori ale unor meciuri desfășurate duminică 3 februarie de la ore diferite…

CS Universitatea de Vest din Timişoara – Timişul Şag 3-1 (1-0)

Divizionara D timișeană a fost întrecută de ocupanta locului secund în Seria I din liga a V-a (foto – pagina I) prin golurile marcate de Emanuel Pătraşcu în minutul 44 și Ionuţ Vucea în minutele 65 şi 78, după ce Bogdan Moroşanu egala în minutul 62 pentru cei din Șag. Al căror următor meci este sâmbăta viitoare la Tormac, după ce UVT va fi jucat miercuri cu Fortuna Becicherecu Mic.

AS Recaş – FC Bazoşu Vechi 0-2 (0-1)

Cele două goluri pentru elevii pregătiţi de Ghiţă Marişescu au fost marcate de Alin Gîrz (min. 43, din lovitură de la 11 metri) şi Florin Lazea (min. 75). Următorul meci pentru divizionara D este programat duminica viitoare cu Avântul Topolovăţu Mare, iar AS Recaş va juca cu Timişul Jabăr.

Progresul Ciacova – Atletico Liebling 2-0 (0-0)

Echipa antrenorului-jucător Bogdan Mihuţ a rezistat 70 de minute fără să primească gol, Aleksandar Radovan transformând însă o lovitură de la 11 metri, ca apoi tot el să semneze ”dubla” cu cinci minute înainte de final. Următorul meci pe care Progresul Ciacova îl va juca este programat sâmbătă cu AS Peciu Nou, pe când cei din Liebling se vor deplasa la Moşniţa Nouă şi vor juca în compania echipei din localitate, Gloria.

Electrica Timişoara – AS Petroman 3-2 (3-0)

Cele trei goluri pentru elevii pregătiţi de Remus Steop au fost marcate de Denis Hădărugă (min. 2), Florin Ilea (min. 23) şi Pavel Olărescu (min. 34). Oaspeţii au redus din diferenţă în minutele 85 şi 89. Următorul meci pentru Electrica este programat sâmbăta viitoare, la Şandra, cu echipa din localitate, Voinţa.

ASU Politehnica 2003 –  Progresul Ezeriş (Caraş-Severin) 1-1 (1-0)

Serie a jocurilor amicale pe ”bandă rulantă” pentru junii lui Iulian Prodana, continuând astăzi de la ora 14 pe terenul sintetic de la Baza II – UPT, unde au întâlnit o divizionară D din judeţul vecin.

Ralf Kuhn a deschis scorul în minutul 20, iar cu 15 minute înainte de final ”violeții” au fost egalaţi prin reuşita lui Alexandru Rusneac.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× sapte = 7

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: