Jocuri amicale: Popan și Buia o desprind în prima parte pe ACS Poli II pe Aranca, Dumbrăvița răstoarnă la Ghiroda de la 3-1 la pauză. Alte rezultate și marcatori

Sfârşitul acestei săptămâni a programat pe plan local cele mai multe meciuri amicale de până acum în cursul pregătirilor de vară, tot mai multe formații apelând așadar și la partide de verificare.

În general, echipele vizitatoare au fost la putere, cum a fost cazul și după pauza unei întâlniri de la începutul acestui weekend, între foste colege de eșalon în Divizia D Timiș: ACS Ghiroda – ACS Dumbrăviţa 3-5 (3-1).

Disputat vineri de la ora 18 pe arena ”Emilian Pavel”, amicalul a contat în cazul gazdei nou-promovate în Liga 3 în vederea rulării tuturor jucătorilor care au fost testați în trialurile selecţiei pe care a organizat-o antrenorul Paul Codrea.

Dacă în prima repriză ACS Ghiroda a jucat în linii mari în unsprezecele cu care a reuşit promovarea, în partea a doua au apărut 11 ”mânji” care au cedat în faţa alb-verzilor de la Dumbrăviţa.

Au marcat în partea întâi pentru divizionarii C Alexandru Baranyi, Bogdan Centea şi Sebastian Budur în vreme ce Deian Pecarov a înscris din lovitură de la 11 metri pentru cei din liga a IV-a, care au răsturnat însă scorul în mitanul secund, în care au înscris pentru vizitatori Silaghi-Perju – de două ori, Ionuţ Vucea din lovitură de la 11 metri şi Dinu Rebenciuc, tot de pe punctul cu var. Pecarov a și ratat însă o lovitură de la 11 metri, în prima parte, la scorul de 1-1.

În prima repriză, la gazde au jucat Dubou – Firuţ, Lazea, Mureşan, Ciobanu, Centea, Constantin Popa, Saizu, Budur, Baranyi, Pătraşcu. În partea a doua au apărut Barbu (Sîrb) – Filip, Ciontu, Eperieş, Szabo, Hotca, Butura, Mărgan, Apostol, Adam şi Şandru.

Următorul meci amical pentru trupa lui Paul Codrea va fi miercuri 26 iulie, de la ora 19, la Ghiroda.

ACS Dumbrăvița a început deplasarea cu Miklos Robert – Soare, Toma, Rebenciuc, Damian, Ștefan, Borlea, Briciu, Vucea, Perju-Silaghi și Pecarov, mai apelând pe parcurs și la Scrob, Miklos Arpad, Bereczki și George.

*

Unirea Sânnicolau Mare – ACS Poli II 0-2 (0-2)

Divizionara C preluată de Sorin Bălu a jucat un meci amical la Sânnicolau Mare, în compania divizionarei D din localitate, CS Unirea, pe care a întrecut-o la două goluri diferenţă prin golurile reuşite de Narcis Popan în minutul 25 şi Denis Buia (min. 36).

În minutul 75, Oprea a ratat o lovitură de la 11 metri, fiind de notat și accidentarea jucătorului Macovei, care şi-a fracturat mâna stângă.

La fluierul arbitrului Alexandru Manea au jucat următoarele formaţii:

Unirea: Timiş – Crişan, Uzun, Boangheş, Dima, Costea, Bataneaţ, Bizău, Oancia, Galea, Manoliu.

Antrenor: Nicolae Căprărescu.

Au mai intrat: Vlascici, Florescu, Pînzaru, Cozma, Blaga, Cărpinişan, Şimon, Prochin, Stoianov şi Ciobotariu.

ACS Poli II: Contra – Haruţ, Sturz, Fridrich, Podină, Popan, Oprea, Pop, Codrean, Buia, Pădurariu.

Au mai jucat: Trifon, Macovei, Dincă, Andreici, Totic, Murariu.

Următorul meci de pregătire pentru echipa pregătită de Sorin Bălu va fi în compania celor de la CS Gloria Lunca Teuz Cermei, formație din județul Arad implicată în aceeași Serie a IV-a în Liga 3.

*

FC ACS Giarmata – Fortuna Becicherecu Mic 2-6 (0-3). Fără şapte jucători, plecați la competiția continentală studențească în componența celor de la Universitatea De Vest, trupa lui Răzvan Leucă a suferit o înfrângere la scor în faţa celor de la Fortuna, antrenați de Vasile Luţă.

Au marcat pentru gazde Anagor şi Ţurcaş respectiv pentru învingători Stoica, Roman, Cioancă, Dragu şi Negruţ. Următorul meci pentru echipa de liga a treia va fi miercuri de la ora 18, cu ACS Dumbrăviţa, la Giarmata.

Un eșalon mai jos, dueluri timișean-arădene fără victorii în contul bănățenilor.

Cocoţul Orţişoara – Voinţa Mailat 4-6 (1-3). Pentru trupa lui Gheorghe Chimiuc golurile au fost marcate de Cristian Tăbăcaru, Dan Raţiu, Gabriel Gânju şi Daniel Motreanu. Următorul meci al Cocoşului va fi sâmbăta viitoare la Timişoara, cu Centrul de Excelenţă, de la ora 10.

Victoria Felnac – Flacăra Făget 1-1 (0-1). Golul timişenilor pregătiţi de antrenorul Adrian Brazovan a fost marcat de Alexandru Apostol în minutul 20.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ cinci = 11

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: