Jocuri amicale: rezultate, marcatori, detalii

Seria meciurilor de verificare din weekend a început vineri cu jocul în nocturnă de la ora 17:45 de pe terenul sintetic de la Baza II – UPT, între ASU Politehnica 2003 şi liderul din liga a patra județeană, încheiat cu victoria junilor pregătiţi de Iulian Prodana la un scor notabil…

ASU Politehnica 2003

ASU Politehnica juniori 2003 – CS Timişul Şag 5-1 (1-1).  

Au marcat pentru ”violeți” Demetris Cristodulo (min. 39, 62), Ralf Kuhn (min. 47, din lovitură de la 11 metri), Mădălin Ursu (min. 74) şi Florin Mintaş (min. 86). CS Timișul deschidea scorul în minutul 35.

ACS Poli Timişoara – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 0-2 (0-1)

Meciul s-a jucat pe terenul 2 de iarbă de la Baza sportivă “Adrian Stoicov”, de lângă stadionul “Dan Păltinişanu”, cei de la Ghiroda impunându-se prin golurile marcate de Adrian Ungureanu, cu un şut pe jos de la circa 22 de metri, în minutul 33, respectiv Bocșan, în mitanul secund, cu latul, din apropiere, la o acţiune pe dreapta a lui Bâte.

ACS Poli: Gakos – Rosenblum, Bilia, Plută, Sporin – Dorobanțu, Chiriac, Călin – Peter, Daminuță – Iseini.

Au mai jucat: Buzdugan, Românu, Staicu, Tașcă, Dincă, Mitre, Popa, Foca.

CSC Ghiroda şi Giarmata Vii: Sipos – Stupu, Vlădia, Mureşan – Andreca, Lazăr, Poparadu, Ghinescu – Ungureanu, Piţigoi, Velici.

Au mai intrat: Barbu – Budur, Baranyi, Kayondo, Mancaş, Grancea, Simedru, Ciobanu, Bâte, Bocşan, Semeniuc şi Goţa.

Vlad Bura (antrenor principal CSC Ghiroda și Giarmata Vii): ”A fost un amical binevenit, la sfârşitul unei săptămâni de antrenamente susţinute. Trebuie să regăsim plăcerea de a juca fotbal şi uşor, uşor, o regăsim. Îi simt pe băieţi la exerciţiile pe care le facem de-a lungul săptămânii că încep să aibă un tonus mai bun. A fost un teren care s-a prezentat excelent pentru vremea aceasta, dar a fost şi un teren care nu a avantajat jocul nostru de pase, nu am reuşit să pasăm cum ne-am fi dorit. Cu toate acestea mă declar mulţumit de atitudinea băieţilor, care s-au luptat de la primul până la ultimul fluier. Vreau să-i felicit pe cei de la ACS Poli pentru echipa facută. Vor face multe surprize în acest retur. Mă bucur că l-am adus pe Lucian Simedru, e un băiat care cu siguranţă va avea un cuvânt de spus în fotbalul românesc. Noi trebuie să-l susţinem! Următorul amical pentru noi va fi miercuri, 12 februarie, cu ACS Carani, probabil la Carani”.

ACS Fortuna Becicherecu Mic – FC Radncki Zrenjanin (Serbia) 1-1 (1-1).

Gazdele au deschis scorul în minutul 32, prin Ovidiu Oancia, iar vizitatorii au egalat în minutul 45, din lovitură de la 11 metri. În minutul 71 localnicii au avut o bară prin Joseph Anagor.

CS Unirea Sânnicolau Mare – AS Podgoria Şiria 4-1 (2-1).

Cele patru goluri pentru gazde au fost marcate de: Andrei Cărpinişan (min. 2), Raul Csuy (min. 33), Andrei Manoliu (min. 58) şi Dorin Blaga (min. 80). Oaspeţii au înscris în minutul 26.

ACS Carani – AS Seceani 4-2 (3-1): Andrei Precup (min. 15), Cristian Pădurariu (min. 20, 26) și Alex Martinov (min. 61), respectiv Bogdan Moroşan (min. 50 – din lovitură de la 11 metri, şi 75).

Aurul Brad – CSC Dudeştii Noi 1-4 (1-2).

Timişenii au invins clar prin golurile marcate de Laurenţiu Berar – două, Ciprian Palade şi Dan Roman.

Progresul Ezeriş (CS) – CS Timişul Şag 1-1 (1-1). Meciul s-a jucat la Caransebeş, iar liderul din liga a patra timişeană a egalat în minutul 34, după ce cărăşenii au deschis scorul în minutul 7. Trupa lui Adrian Ianoşev a intrat în cantonament centralizat la Buziaş după acest meci.

UTA II – CS Cocoşul Orţişoara 1-1 (1-1). Pentru băieţii lui Ghiţă Chimiuc a egalat Dragoş Croitoru în minutul 69, după ce au fost conduşi din minutul 52, prin reuşita lui Petre.

CS Avântul Periam – CS Unirea Tomnatic 1-0 (1-0). Unicul gol al meciului pentru elevii pregătiţi de Marius Stanache a fost marcat de Iulian Filip în minutul 32.

ASO Deta – CS Moldova Nouă (CS) 3-2 (0-1). Meciul s-a jucat pe terenul din  localitatea Opatiţa. ”Verzii” lui Florin Albu au învins la limită prin golurile marcate de Raul Duţu (min. 50 şi 89) și Andu Gavrilă (min. 80).

CS Phoenix Buziaş – CSM Lugoj 2-1 (1-0).  

Au marcat: Cosmin Negoescu (min. 15) şi Mădălin Stancu (min. 65), respectiv Eugen Miculescu (min. 81).

CS Millenium Giarmata – Mureşul Cenad 9-1 (5-0).

Pentru elevii lui Cosmin Goia au marcat: Alex Vlăduţi, Aleksandar Radovan, Florin Pârvulescu, Valentin Danci, Florin Cioancă şi Sebastian Stoica, respectiv Daniel Coforea pentru învinși.

ACS Electrica 1929 Timişoara – AS Dedy Mid Sânmihaiu Român 4-4 (2-2).  Roberto Bălan – două goluri, Denis Hădărugă şi Mile Cornici au marcat pentru gazde.

AS Recaş – CS Phoenix Buziaş II 6-0 (3-0). Junii lui Sorin Micşa au marcat prin: Denis Gruneanţu (min. 23, 29, din lovitură de la 11 metri), Virgil Sălăjan (min. 33), Alex Rotariu (min. 39), Raul Hantea (min. 80) şi Cosmin Ciobotariu (min. 85).

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi × = 12

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: