Jocuri amicale: rezultate, marcatori. GALERIE FOTO: Voința Șandra – Timișul Șag 2-3 (2-2) + declarații Răzvan Banu, Armin Șultz

Bogat program de meciuri amicale la intrarea în ultima decadă din februarie, sfârșit de săptămână cu goluri multe în ”fotbalul mic” timișean, în continuarea pregătirilor de iarnă și prin jocuri. Spicuim…

Mureşul Cenad – CS Comloşu Mare 0-5 (0-1): Cosmin Florescu – 3 goluri, Alin Stroe şi Eduard Niţă au marcat pentru elevii pregătiţi de antrenorul-jucător Răzvan Leucă.

O nouă victorie în jocurile de verificare pentru liderul Seriei I din liga a V-a, care sâmbăta viitoare de la ora 15 va avea un examen greu de trecut, întâlnind în semifinala Cupei României pe propriul teren echipa Pobeda Star Bişnov.

Rapid Săcălaz – Atletico Liebling 10-0 (3-0): Andrei Trif – 3 goluri, David Covaciu – 3, Ioan Todaşcă – 2, Emanuel Kovacs şi Irinel Pană – câte un gol. Noul antrenor al echipei gazdă este Petre Vlătănescu, care l-a înlocuit pe Robert Lupu.

FC Bazoşu Vechi – AS Recaş 1-6 (1-4): Milică Achimov, respectiv pentru învingători Marius Tutunaru – 3 goluri, Emilian Severin, Mihai Velescu şi Denis Gruneanţu.

AS Gelu – Progresul Ciacova 1-0 (0-0). Unicul gol a fost marcat de Adrian Dumea în minutul 75, din lovitură de la 11 metri. Echipa din Ciacova, la prima înfrângere în meciurile de verificare, după o victorie şi patru egalităţi.

CSM Lugoj – Olimpia Darova 5-0 (2-0). A doua victorie în două zile pentru antrenorul-jucător Eugen Miculescu. Au marcat Viorel Socaci – două goluri, David Ciorei, Claudiu Ardelean şi Sow – un jucător în probe.

Crvena Zvezda Stanciova – Unirea Cerneteaz 1-5 (1-2): Alin Balabasciuc – două goluri, Adrian Jivan, Cristian Iorga şi Nenad Vlaicov au marcat pentru elevii pregătiţi de Adrian Gabor.

În alte partide de verificare, Voinţa Biled – Şoimii Pesac 2-4 (1-2), Avântul Bobda – AS Bacova 6-4 (4-2), Unirea Banloc – CSC Deta II (Opatiţa) 7-5 (4-2).

Victorie pentru campioana de toamnă a Diviziei D Timiș: Voinţa Şandra – Timişul Şag 2-3 (2-2).

Autorii golurilor: Darius Fundiur (min. 12) și Răzvan Banu (min. 25), respectiv pentru învingători Robert Foldi (min. 5) și Armin Şultz (min. 44 şi 61).

Oaspeţii au ratat două lovituri de la 11 metri, prin Şultz (min. 72, a şutat pe lângă poartă) și Gheorghe Costescu (min. 74), şutând în stânga portarului Burechea, care a respins în corner.

Următorul meci pentru Timişul Şag, în deplasare sâmbăta viitoare de la ora 11, la Universitatea de Vest din Timişoara, în semifinala Cupei României – faza judeţeană.

Au arbitrat: Ionuţ Lefter – Andreea Betea şi Gheorghe Hegheduş.

Voinţa Şandra: Burechea – Crişan, Tomescu, Uglea, Banu, Fundiur, Isfănescu, Donisan, Ianoş, Chistrugă, Bărbulescu.

Au mai jucat: Nicu, Moroşanu şi Achim.

Timişul Şag: Coroban – Racocianu, Robotă, Buruiană, Cojocar, David, Păianu, Nicolaescu, Costescu, Şultz, Foldi.

Au mai jucat: Balint, Ardelean, Ştefan, Petrişor, Costea, Prodana, Cătană şi Dumbravă.

La final, câteva cuvinte ”la cald” din partea a doi dintre jucătorii care au marcat în acest meci şi sunt golgeterii echipelor lor după turul campionatului…

Răzvan Banu, în vârstă de 22 de ani, de la gazdele din Şandra, a mai jucat la LPS Banatul şi Ripensia (a fost împrumutat 6 luni)…  

– O înfrângere la limită în faţa liderului din liga a patra…

R.B.: ”Nu contest, au meritat victoria. Dar am întâlnit o echipă bună, i-am chinuit 60 de minute, chiar am şi condus noi cu 2-1. Se vede că joacă un eşalon mai sus…”

– Ce te-a determinat să rămâi la această echipă? Ai numai 22 de ani şi ai putea să joci la un nivel superior…

R.B.: ”În primul rând antrenorul, care este un om excepţional. M-a contactat în urmă cu doi ani şi am luat această decizie să joc şi să rămân la echipă, chiar dacă am avut oferte de la echipe mai de sus. Am întâlnit aici un grup frumos şi unit, care a creat tot timpul o atmosferă  minunată. Vin în weekend şi mă recreez prin aceste meciuri pe care le joc, după serviciu, când sunt liber”.

– Eşti golgeterul echipei după turul campioantului…

R.B.: ”Da, este adevărat, am marcat peste 20 de goluri şi asta se datorează şi colegilor mei, care îmi dau pase faine!”

– Ce părere ai de nivelul de joc faţă de ediţia trecută?

R.B.: ”Ce pot să vă spun? Sunt doar patru-cinci echipe mai bune, iar nivelul este acelaşi ca la judeţ”.

Armin Șultz, în vârstă de 28 de ani, de la Timişul Şag, este golgeterul echipei lider de toamnă, cu 11 goluri în tur…

– Unde ai mai jucat înainte de a ajunge la Şag?

A.Ș.: ”Am mai jucat la Bacova, Topolovățu Mare, Buziaş, Hitiaş şi câteva etape în D, campionatul trecut, la Bazoşu Vechi”.

– Cum de-ai ajuns la Şag?

A.Ș.: ”Am fost contactat de antrenorul Ianoşev şi am decis să joc la un nivel mai sus”.

– Chiar te aşteptai ca după tur să fii golgeterul echipei, cu 11 goluri marcate?

A.Ș.: ”Sincer, nu mă aşteptam! Dar pentru asta trebuie să le mulţumesc colegilor mei. Şi la Hitiaş am fost golgeter”.

– Astăzi ai marcat două goluri si ai ratat un 11 metri…

A.Ș.: ”Da, puteam să mai dau 2-3 goluri dar am ratat chiar singur cu portarul. Am tratat cu superficialitate fazele, chiar şi un 11 metri; nu pot să-mi închipui cum am dat pe lângă poartă”.

– Ce părere ai de nivelul la care evoluezi al fotbalului?

A.Ș.: ”Fără comentarii, liga a patra este mult mai tare faţă de ligile inferioare la care am jucat!”

– Crezi că poţi promova cu echipa în liga a treia?

A.Ș.: ”Îmi doresc asta din tot sufletul, n-am jucat niciodată la acel nivel şi ar fi extraordinar să ajung acolo. Dacă vom juca ca şi în tur, eu zic că avem toate şansele să jucăm barajul şi să promovăm”.

Campioana Diviziei D Timiș în ediția 2019-2020 va întâlni reprezentanta Mehedințului la barajul de promovare în Liga 3, primul meci acasă pe 13 iunie de la ora 18, returul în 20 iunie (17:30). Ultimele rezultate din tur în ”D” Timiș, clasamentul sezonului de toamnă și programul rundei a XVIII-a, în martie, pe coloana dreaptă, a ierarhiilor.

Fotografii realizate de Iosif Canea

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− sase = 2

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: