Cupa de Iarnă la Judeţ, cu contestaţii: Unirea Cerneteaz, deținătoare a trofeului, prima calificată

„Cupa de iarnă” la minifotbal rezervată echipelor din Campionatul Judeţean Timiş s-a pus în mişcare duminică după-amiază, în sala „Constantin Jude”, în devans cu 6 zile faţă de programarea iniţială. Mai jos, clişee, contestaţii şi o concluzie: Unirea continuă cursa…

… Iar întrecerea va reveni şi în week-end-ul viitor în vechea „Olimpia”, cu ocazia derulării jocurilor altor două grupe stabilite iniţial a se desfăşura la Giarmata. Cu o scurtă paranteză de pe dreptunghiurile verzi, şi nu din săli, mai exact două rezultate din jocuri amicale, FC Dumbrăviţa – FC Amstten (Austria) 2-1 şi Chevereşu Mare – Real  Dragşina 2-0, iată ce a fost azi de la ora 13…

Primul joc al zilei din grupa D a opus pe deţinătoarea trofeului ediţiei trecute, Unirea Cerneteaz, şi echipa din Chizătău, care a lăsat o bună impresie, reuşind sa ţină în şah formaţia pregătită de Adrian Gabor. În consecinţă, meciul s-a încheiat la egalitate. De menționat că în minutul 25 jucătorul Mihai Rusu a fost eliminat de arbitrul Sorin Tarcea, pentru lovirea cu cotul în faţă a unui adversar.

În cel de-al doilea joc s-au întâlnit formaţiile FC Jebel şi Glentoran Carani. Chiar dacă trupa din Carani, pregătită de Florin Trif, a reuşit să deschidă scorul prin Crăciun, până la pauză s-a văzut condusă iar în final a cedat la două goluri diferenţă.

În următorul joc, echipa din Chizătău i-a zdrobit cu 6-0 pe cei din Carani şi părea a fi luat o opţiune serioasă pentru a se califica în semifinale.

Jocul patru a opus echipele din Cerneteaz şi Jebel, încheiat cu 3-1 pentru Unirea. Ultimul joc din grupă pentru elevii pregătiți de Ioan Copaci, echipa din Chizătău, a constat într-o misiune uşoară, Avântul învingând la scor, 5-0, pe cei din Jebel. La acest joc am avut parte de surprize, delegatul echipei FC Jebel, Cristi Olaru, contestînd substituirea a doi jucători de la echipa câștigătoare, pe Gabriel Drăguş şi Cristian Mârza, ambii de la Vulturii Lugoj, contestaţia fiind validată şi omologată de Comisia de Organizare cu 3-0 pentru FC Jebel.

La sfârșitul jocului, antrenoru Ioan Copaci ne-a declarat: „Noi am venit să jucăm… Nu contest ce s-a întâmplat dar vă spun sincer, aceşti 2 jucători au fost transferaţi de la Vulturii Lugoj la noi vineri 1 februarie, când am fost la AJF Timiş, cu actele în regulă, dar am fost respinși întrucât avem datorii financiare în urma cumului de cartonașe galbene și roșii pe care le are echipa din turul campionatului. Şi acest transfer nu s-a putut perfecta în acte, până la achitarea datoriilor. Să fie clar pentru toţi, aceşti doi jucători sunt ai noştri. Eu sunt bucuros că băieţii mei au jucat bine şi nu s-au făcut de râs, şi nu în ultimul rând îi mulţumesc lui Romeo Malac că m-a făcut. Nu sunt supărat pe nimeni!”

Ultimul joc al rundei s-a disputat între Carani şi Cerneteaz, iar cei din urmă, care aveau nevoie de victorie pentru a accede în runda următoare, au reuşit să înscrie de 5 ori în partea secundă, după ce în prima repriză au reuşit doar un singur gol.

Rezultate: Unirea Cerneteaz – Avântul Chizătău 1-1, Jebel – Glentoran Carani 4-2, Chizătău – Carani 6-0, Cerneteaz – Jebel 3-1, Jebel – Chizătău 3-0 (forfait), Cerneteaz – Carani 6-1.

Primul loc l-a ocupat Cerneteaz, cu 7 puncte, secondată de Jebel, cu 6 puncte. În continuare, Chizătău, cu 4 puncte, şi Carani, 0 puncte.

Programul celorlalte grupe:

Zona Periam (sîmbătă 9.02.2013, ora 10): Valcani – Cenad, Biled – Igriş, Sânpetru Mare – Valcani, Periam – Biled, Cenad – Sânpetru, Igriş – Periam.

Zona Giarmata (duminică 10.02.2013, ora 10): Orţişoara – Topolovăţu Mare, Meget Remetea Mare – Urseni, Topolovăţu Mare – Urseni, Orţişoara – Remetea, Topolovăţu Mare – Remetea, Urseni – Orţişoara.

Zona Gătaia (duminică 10.02.2013, ora 10): Ciacova – Gătaia, Ghilad – Foeni, Pădureni – Gătaia, Banloc – Ghilad, Ciacova – Pădureni şi Foeni – Banloc.

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Cupa de Iarnă la Judeţ, cu contestaţii: Unirea Cerneteaz, deținătoare a trofeului, prima calificată

  1. Ghita Lugoj spune:

    Eu stiu ca cei 2 jucatori care au fost contestati sunt legitimati la Chizatau,de ce gunoiul ala de Mierea a dat 3-0 pentru Cernateaz cand pe teren a fost 5-0 clar ca si lumina zilei,ce vor astia sa castige din nou Cernateazau cupa…RUSINE AJF cat mierea este acolo cu clica lui fotbalul nostru este la pamant, RUSINE RUSINE RUSINE!!!!!

  2. Ghita Lugoj spune:

    Domnilor sunteti tari ca noi va citim numai pe dumneavoastra,cum puteti sa faceti fata sa aflati chiar toate rezultatele de la divizia D pana la promotie.Felicitari domnilor, bravo sunteti buni,

  3. karagoonis spune:

    adevarul ca ajf e de tot cacatu.dar daca erau legitimati la chizatau le ziceau pe numele lor nu pe a altora care nici macar in sala nu erau,despre ce vorbim….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 7 = unsprezece

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: