Juniori A: LPS Banatul Timișoara – UTA 2-2. Băieții lui Arba revin de două ori

Pentru a face loc tradiționalului turneu de copii organizat de LPS Banatul prin Cristian Petcu înaintea fiecărui început de an școlar, echipa juniorilor A de la ”Banatul” a deschis deja de sâmbătă stagiunea Seriei a 6-a în Campionatul Național juvenil, elevii lui Claudiu Arba revenind de două ori, în fiecare repriză, pentru a remiza 2-2 cu UTA.

În etapa I de campionat, LPS Banatul și UTA au remizat 2-2 (1-1), după ce arădenii au condus pentru scurt timp în fiecare repriză. Alb-roșii au deschis scorul în minutul 28, în urma unui corner, cu o lovitură de cap de la 8 metri, și au fost egalați printr-un autogol, la insistența lui Tamer, care a forțat un oponent de pe Mureș să-și trimită în propria poartă.

1-2 în minutul 65, însă Radu a egalat în minutul 74 cu un șut de la 16 metri, lateral stânga.

LPS Banatul a dominat jocul dar s-a întrecut în ratări, așa încât a încheiat prin a se mulțumi cu un punct.

Altfel, față de generația de juniori B care încheia pe locul 4 precedenta ediție a Campionatului Național, Ristea a renunțat la fotbal iar Alex Rus este peste hotare, trei tineri trecând acum 3 zile sub culorile lui ACS Poli Timișoara, și anume Răzvan Rus, Livan și Mărginean.

Claudiu Arba i-a introdus pe Păduraru – Contescu, Horcea, Banciu, Petri – Herțanu, Gaidoș, Giuricici, Radu – Abu Salem, Brânduș. Au mai jucat Mașniță, Murariu și Simescu, portarul Dumitrovici rămânând pe banca de rezerve.

* În alte jocuri, CS Hunedoara – CS FC Caransebeș 3-0 la juniori A și 3-1 (juniori B), în vreme ce AFCM Reșița a trecut cu ambele garnituri de CNS Cetate Deva. Derby-ul s-a jucat între Pandurii Lignitul și UTA Bătrâna Doamnă (CS Atletico Arad), pe când CSȘ Drobeta a stat.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci − = 0

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: