Juniori B: CSȘ Drobeta – ACS Poli Timișoara 0-2 (0-0). Și un debut…

După dușul rece al înfrângerii la Reșița, ce urma unui start cu două victorii în turneul de palmares/consolare al locurilor 3-6 în Seria 6 a Campionatului Național de juniori B, ACS Poli a revenit duminică pe căi victorioase, cu un succes la zero la malul Dunării, cele mai mari emoții fiind date de joaca de a se disputa sau nu meciul.

Robert Fruşa, antrenor al juniorilor B la ACS Poli Timișoara, a 3-a în Seria 6

 

CSȘ Drobeta – ACS Poli Timișoara era programat în runda a patra din 6 ale fazei finale 3-6 în seria sud-vestică și grijuliile gazde mehedințene, temătoare ca nu cumva calitatea gazonului să se deterioreze la disputarea a două meciuri succesive de juniori, dat fiind ploile căzute și la Turnu Severin, au încercat unele tertipuri pentru a pune pe tușă și întâlnirea juniorilor B. Asta după ce cea a juniorilor A, ”Drobeta” – Reșița, de la ora 12, n-a mai avut loc.

Pe un teren ”Termo” îmbibat de apă dar care a rezistat bine, ACS Poli s-a impus cu 2-0 (0-0), joc coincizând cu debutul la juniori B a portarului Mario Contra, din generația 1999, rezervă neutilizată în urmă cu câteva săptămâni. Iar tot din generația 1999 a fost utilizat astăzi și Podină, un fundaș.

În rest, aceleași probleme de lot pentru Robert Frușa, printre alții și Cochințu revenind de la convocarea la lotul național cu dureri de spate.

Bîrnoi a deschis scorul imediat după pauză, în minutul 41, cu un șut din interiorul careului mic, după o centrare de pe stânga, iar severineanul Lică, în minutul 60, a dublat avantajul alb-negrilor, plasat, rămânând singur cu portarul, după o incursiune pe dreapta reușită de Velcotă. ”Mă bucur pentru Lică și sper să revină la forma care a arătat-o, îi urez baftă!”, a specificat antrenorul său, Robert Frușa, care a conchis în privința evoluției elevilor: ”Un joc foarte bun!” 

Putea fi chiar 0-3 dar ACS a ratat un penalty prin Cherecheș, care a încheiat meciul cu dureri, lovitura de la 11 metri fiind obținută de Dincă în ultimul minut, 80.

Sturz a fost în continuare suspendat iar între absenți s-au numărat și portarii Mândrea și Rusu.

*

ACS Poli Timișoara, juniori B: Contra – Motreanu, Jivcovici, Cherecheș (78, Istrate), Podină – Marin (75, Popa), Sorescu (70, Dincă), Lică (62, Oprea), Totic, Bîrnoi (74, Golda), Velcotă.

Pe bancă: Bercuci – Lazăr.

ACS Poli mai are două meciuri până la încheierea sezonului, și anume la Pandurii și cu Reșița. Bilanțul alb-negrilor în grupa valorică 3-6 a juniorilor B, Seria 6, pe care o conduc, e 4 3 0 1 8-4 9 puncte. 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru + = 6

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: