Juniorii B de la ACS Poli Timișoara înscriu din nou multe în deplasare

Juniorii B ai lui ACS Poli Timișoara mențin eficacitatea la cote sporite în acest tur al fazei play-off din Seria 6 a Campionatului Național, marcînd astăzi 4 goluri în deplasare, după cele 3 înscrise joia trecută, la Tîrgu Jiu. În această după-amiază, elevii lui Roberto Ivan au și punctat cu folos, impunîndu-se cu 4-1 (2-0) la Hunedoara, în cea de-a doua rundă din 6 a play-off-ului juniorilor B.

Sorescu a marcat două goluri în primele zece minute, mai exact deja în minutul 2, iar apoi în minutul 9, cu șuturi frumoase, unul sub bară iar altul la colțul lung, Nicoară marcînd la rândul său în primele minute ale părții secunde, în minutul 47, din centrarea lui Totic.

Și apropo de jucătorii promovați din formația de juniori C antrenată de Sorin Vlaicu, după Totic, deja bine integrat și dînd randament la juniorii B, astăzi a venit rândul fundașului central Friedrich, care a debutat din postura de rezervă.

În fine, cel de-al patrulea gol a fost opera lui Simionov, cu un șut în vinclu de la 30 de metri, parafând o frumoasă victorie, cu care ACS Poli, juniori B, a acumulat 9 puncte în ierarhia în 4 a play-offului Seriei 6, după LPS Banatul (19 puncte) și Pandurii Târgu Jiu, rămasă la 14 după eșecul înregistrat astăzi la Timișoara, cu 7-3.

”Pentru juniorii B, participarea la acest play-off este un bonus, avînd ocazia să capete experiență. Cu această ocazie, în următoarele 4 jocuri rămase, vom mai avea prilejul să promovăm încă unul-doi juniori C, din lotul lui Sorin Vlaicu, mai ales că se pregătesc pentru turneul final”, a explicat antrenorul Ivan, a cărui echipă va juca duminică și primul meci acasă din play-off, cu LPS Banatul, cel mai probabil de la ora 14, rămânând de văzut pe ce teren: ”Nu știm încă pe ce teren vom evolua, căci Știința este rezervat pentru Cupa Hagi Danone”.

Nu doar Friedrich a făcut pasul la un nivel superior, ci și Silviu Balaure, care a evoluat astăzi la echipa de juniori A, învingătoare și ea, pe teren propriu. Pârvulescu în schimb a fost lăsat acasă, cu probleme personale, iar Covaci, accidentat joia trecută la Târgu Jiu, a fost retrimis la Timișoara de la convocarea la lotul național U18, medicul ”tricolorilor” parafând că ar fi prea riscant să joace în turneul din Italia, după lovitura la cap încasată în urmă cu 7 zile.

Pe terenul II al Hunedoarei, ACS Poli juniori B s-a impus cu Rusu (60, Bercuci) – Marghitan (70, Miculaș), Jivcovici, Yazji (50, Friedrich), Gligorovici – Dalea, Buzducea (55, Stan), Simionov, Sorescu – Nicoară (65, Golda), Totic.

Pe bancă: Iambor.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ sapte = 14

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: