Juniorii B de la LPS Banatul, ceas, cu 4 succese în 4 jocuri, lideri și în faza play-off. Spre semifinale!

Juniorii B de la LPS Banatul Timișoara au confirmat și pe parcursul fazei play-off, cu o a patra victorie în 4 jocuri, obținută ieri la Hunedoara, statutul de lideri ai Seriei 6 în Campionatul Național al categoriei 1996-1997, gîndindu-se deja la turneul zonal-semifinal din prima decadă a lunii viitoare.

Gaidoș, în minutul 64, a marcat ieri unicul gol al elevilor lui Claudiu Arba în deplasarea la codașa CS FC Hunedoara, de care au dispus cu 1-0 (0-0), succes venit după alte 3 victorii în play-off, și anume 3-0 cu aceiași hunedoreni, în tur, 7-3 cu Pandurii și 2-0 la ACS Poli. Cu aceste rezultate, LPS Banatul conduce în play-off cu 25 de puncte și un avans ce-i asigură calificarea matematică la turneul semifinal.

Căpitanul Gaidoș a marcat în urma unui corner, balonul respins în zona limitei careului de 16 metri fiind reluat din voleu la colțul lung: 0-1. În celălalt meci al etapei, ACS Poli – Pandurii 5-0, oltenii rămînînd cu 17 puncte, 8 în urma lui LPS, iar alb-negrii ajungînd la 12.

Fără Contescu și Brînduș, acesta din urmă răcit, precum și fără Petri, suspendat pentru un cartonaș roșu primit în deplasarea la ACS Poli, și care așteaptă verdictul în privința numărului etapelor de suspendare, LPS Banatul are linia de clasment în play-off 10 8 1 1 25 puncte, incluzînd cele 6 rezultate cu care a pornit în această a doua fază a întrecerii, înregistrate în cursul sezonului regulat tur-retur cu celelalte 3 formații calificate la acest nivel.

LPS Banatul va mai juca joi la Târgu Jiu, cu Pandurii, iar duminică pe teren propriu, cu ACS Poli Timișoara.

Claudiu Arba i-a aliniat la Hunedoara pe Ristea – Răzvan Rus, Horcea, Mărginean, Herțanu (Chiricescu) – Radu, Giuricici, Gaidoș – cpt., Livan – Abu Salem (Banciu), Alex Rus (Mitre). Pe bancă: Cifor.

CS CF Liberty Oradea (Salonta), CS CF Ardealul Cluj și CS Școala de Fotbal Gică Popescu se anunță a fi celelalte 3 grupări din această parte de țară cu bilete pentru turneul semifinal de 8 echipe, ce va avea loc sub forma a două grupe a cîte 4 formații, pe 10-15 iunie. Se va juca în sistem campionat, fiecare cu fiecare, rezultînd 3 meciuri pentru fiecare semifinalistă, la finele cărora prima clasată în fiecare patrulater va accede la finala națională.

Nu este clar dacă se va efectua o tragere la sorți a grupelor sau se va merge pe criteriul geografic, vest/est, cum a fost cazul la recentul turneu semifinal al juniorilor E, în care LPS Banatul (antrenor Cristian Petcu) a încheiat a treia în zonalul vestic, de la Oradea.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Juniorii B de la LPS Banatul, ceas, cu 4 succese în 4 jocuri, lideri și în faza play-off. Spre semifinale!

 1. bucuresti spune:

  In seria 3 a juniorii B merge Viitoru Constanta iar in seria 4 a DINAMO BUCURESTI

 2. bucuresti spune:

  formatie probabila DINAMO Dinamo

  Tiplea – Niță, R. Gheorghe, Săftescu, Bucur, Tontea, Nedelcearu, Mitea, Gabor, Bilciurescu, Blejdea
  Rezerve: Plăcintă, Al. Dumitru, Tănase, Tîrcoveanu, Dobre, Neață, Chiran
  Antrenor: Sorin Popescu formatie Viitorul Au evoluat pentru FC Viitorul – Juniori B: Căbuz – Rogoza (40 Vlădescu), Ghiţă (40 Căpuşă), Iacob, Panait – Carabela, Vasiu (40 Nedelcu), Cicâldău (60 Ciobanu) – Tudoran, Ene, Stoica (40 Oarnă).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu + = 2

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: