Juniorii B de la LPS Banatul, pe ruta Ploieşti – Timişoara – Bucureşti, unde joacă miercuri pentru „bronz” cu Dinamo

Problema recuperării după jucarea a 3 meciuri ale turneului zonal din Prahova în decurs de numai 90 de ore este prioritatea grupării de juniori B de la LPS Banatul înaintea finalei mici de miercuri seară cu CS Dinamo Bucureşti, ce va avea loc „la centru”, unde timişorenii vor reveni după un periplu Ploieşti – casă şi retur în zonă.

LPS Banatul Timişoara a încheiat cu numeroase probleme de efectiv turneul de calificare în finala „mare” de miercuri, în care a acces LPS Iaşi, şi n-are altă şansă decît să-şi oblojească în cît mai scurt timp rănile, cu tot cu un lung periplu, astăzi dinspre Ploieşti, iar marţi înapoi spre Bucureşti.

Timişorenii au evoluat în descrescendo la patrulaterul din Prahova, încheind astăzi cu un eşec, joc în care Gaidoş deschidea rapid scorul, după ce joi remizau prin egalări reuşite în partea a doua de Giuricici şi Alex Rus, în urma unui succes iniţial, marţi, semnat după pauză din penalty-urile lui Livan.

LPS Banatul este singura semifinalistă care n-a cedat în decursul celor 80 de minute primei clasate LPS Iaşi, calificată în finala de miercuri, timişorenii din generaţiile 1996 şi ´97 aşteptînd acum acest ultim duel cu Dinamo.

Iar apropo de deciziile organizatorice despre care mai notam în acest sezon în privinţa echipei juniorilor B de la „Banatul”, poate că 3 nopţi de cazare cu rămînere în zonă, minus oboseala unui lung drum dus-întors, ar fi fost mai rentabile nu doar în plan economic decît motorina pe mia de kilometri cu revenire în Timişoara.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Juniorii B de la LPS Banatul, pe ruta Ploieşti – Timişoara – Bucureşti, unde joacă miercuri pentru „bronz” cu Dinamo

  1. tica spune:

    Nu cred ca are rost sa mai mearga pt un meci pana la Bucuresti, ca sa-i injure si sa-i jigneasca drogatii de mitici,oricum o sa-i faca cu arbitrii!!! doar in cazul in care trbuie sa faca kilometri la firma care-i transporta. direct. stie!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 3 = patru

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: