Juniorii ”Centrului” reduc la limită handicapul înaintea pauzei dar campioana ACS Șirineasa înscrie 5 la reluare

Juniorii Centrului Național de Pregătire Timișoara au suferit în această seară cel mai categoric eșec din sezonul de debut al participării lor în fotbalul divizionar de seniori al Ligii 3, nou-promovata virtual campioană a Seriei a IV-a ACS Șirineasa administrându-le 5 goluri în repriza a II-a a partidei din antepenultima etapă, dublarea avantajului survenind în ultimele zece minute și prelungiri: 7-1 (2-1).

Învinsă de două ori la rând cu 5-0 în deplasările turului, echipa Centrului Național de Pregătire Timișoara a pierdut astăzi de la ora 18 chiar cu 7-1 în runda a 28-a din seria vestică în eșalonul trei, pe stadionul ”Jiul” din Petroșani, fief al campioanei matematic promovate din C4 după strămutarea în 2017 în județul Hunedoara, în calitate de câștigătoare a Diviziei D Vâlcea.

Implicați și marți seară într-un duel cu o divizionară C hunedoreană, adjudecat pe terenul ”LPS Banatul”, 2-1 cu CNS Cetate Deva, juniorii antrenați de Cristian Petcu au redus astăzi din handicap la 2-1 în minutul 41 al deplasării în județul vecin la est, stabilind astfel scorul pauzei, însă n-au putut stăvili iureșul fruntașei în repriza a II-a.

Aceasta a fost penultima deplasare a juniorilor în actualul campionat, timișorenii mai având de jucat acasă cu CS Millenium Giarmata în weekend-ul viitor iar la final la Pâncota, cu nou-promovata CS Șoimii Lipova.

O altă nou-promovată s-a detașat în acest campionat, ACS Șirineasa stabilind de departe scorul antepenultimei etape, una cu 4 victorii acasă, o remiză și două succese în deplasare, neînvinsa din frunte înscriind jumătate din totalul golurilor gazdelor în această rundă, pe când vizitatorii au replicat cu 5. Unul dintre acestea, al timişorenilor, în una dintre cele 3 jocuri disputate sâmbătă de la ora 18 în C4, marcat fiind de mijlocașul Patrick Peter din lovitură de la 11 metri, acordată la faultul asupra lui Ţiereanu în suprafaţa de 16 metri.

Șase au fost marcatorii gazdelor în ACS Şirineasa – Centrul Naţional de Pregătire Timişoara 7-1 (2-1), și anume Marian Stoenac în minutul 16, Gueye Mansour (min. 19 și 75), Dudu Drugă (min. 56), Georgian Honciu (min. 80), Albert Voinea (min. 90+1) și Ovidiu Vezan (90+3).

ACS Șirineasa va vizita sâmbăta viitoare Lugojul clasat pe podium, urmând a încheia campionatul acasă cu CS Gloria Lunca Teuz Cermei.

ACS Şirineasa: Sălăjan – Petru, Iordache, Neag, Drugă, Honciu, Stoenac, Manzur, Gunie, Cîrlig, Dragu.

Antrenor Cristian Dulca.

Au mai jucat: Voinea, Vezan, Ioviţă şi Zaina.

Pe bancă: Miron, Horumba şi Cioiu.

CNP Timişoara: Pădure – Kovari, Ţiereanu, Stoianovici, Popa, Jurj, Coroiu, Peter, Chera, Filip şi Burghele.

Antrenor Cristi Petcu.

Au mai jucat: Casian, Şimăndan, Piţigoi, Bănceanu.

Pe bancă: Dobre, Goţa şi Pop.

Arbitri: Dragoj Piriu- Andrei Ciuciu şi Mădălin Preoteasa (toţi trei din Piteşti). Observator de arbitri Luis Moisescu din Drobeta Turnu Severin şi delegat de joc Mihai Ţîră din Alba Iulia.

Rezultatele etapei a 28-a în C4, clasamentul la zi și programul rundei penultime, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 × = doisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: