Juniorii D polişti, în semifinale cu Gică Popescu, la Craiova

După ce juniorii B ai clubului alb-violet timişorean s-au consolat cu ideea că finala Campionatului Naţional la categoria lor de vîrstă a fost disputată duminică tocmai de singurele echipe care au răpus-o în acest sezon, o altă întrecere, cea a juniorilor D, îşi continuă marşul spre ultimul act al competiţiei, Politehnica Timişoara regăsindu-se între cele mai bune 12 echipe rămase în cursă, şi încă într-o companie selectă.

Deşi a încercat să-şi apropie organizarea unuia dintre cele două turnee semifinale, gruparea timişoreană îşi va alinia în cele din urmă echipa de juniori D pregătită de Antonio Foale pe terenul Electroputere din Craiova, unde va debuta sîmbătă la ora 18,30 în faţa gazdei CS Şcoala de Fotbal Gică Popescu, urmînd a juca apoi duminică 3 iunie, de la aceeaşi oră, cu Sportul Studenţesc. Conform sistemului de desfăşurare, care programează vineri, în deschidere, jocul direct al celor două adversare ale juniorilor „violeţi”, prima clasată în triunghiular va disputa apoi marţi 5 iunie, de la ora 10, finala fazei semifinale găzduite de Craiova, în compania cîştigătoarei minigrupei alcătuite din Interstar Sibiu, Gloria Bistriţa şi Unirea Ungheni.

Miza este calificarea în finala Campionatului Naţional al juniorilor D, în care învingătoarea turneului craiovean va da piept cu cîştigătoarea celui găzduit de localitatea dobrogeană Ovidiu, avînd drept gazdă Academia Gheorghe Hagi şi cu Petrolul, Ceahlăul, Progresul Bucureşti, CSM Studenţesc Iaşi şi CSM Focşani totodată la start.

Juniorii D polişti s-au calificat din faza zonală de o manieră spectaculoasă, eliminînd tocmai gazda Atletico cu 4-3 în meciul direct, de la 3-0 pentru arădeni, în patrulaterul disputat săptămîna trecută pe „Subcetate”.

Mai apoi, de marţi 5 iunie, vor intra în focurile fazei zonale şi juniorii C antrenaţi de Sorin Vlaicu, pînă atunci noi mai notînd că Universitatea Cluj a cîştigat titlul naţional la juniori B cu 1-0 în finala de la Buftea cu Liberty Salonta, cîştigătorii dispunînd de Poli şi calificîndu-se în dauna ei din turneul zonal de la Alba Iulia, după ce în primele faze ale ediţiei abia încheiate alb-violeţii dădeau piept de 3 ori cu bihorenii, mai întîi în tur, la Timişoara, în ultima etapă a toamnei, cînd cei de pe Criş se impuneau cu 3-1, iar apoi în play-off, cu 3-0 la Salonta, Bărbuţ şi compania revanşîndu-se în returul aceleiaşi faze intermediare pe „ştiinţa”, cu 2-0.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

5 răspunsuri la Juniorii D polişti, în semifinale cu Gică Popescu, la Craiova

 1. Aqwilla-Violla spune:

  Niciodata in 90 de ani de existenta clubul POLI nu a avut atatea generatii si mai ales atatea individualitati de exceptie! Din pacate organele locale nu-s interesate! Zicea dl.Chivo , pe un post TV, ca nu se ocupa de copiii lor; nu sunt copiii lor(daca ar fi ai lor ar fi la scoli in Anglia,sau Italia….), din pacate sunt ai bietilor timisoreni si de astia asa de putin le pasa la „ALESII NOSTRI”! Au mintit ca nu vor sa dea bani la club ca-i ia Iancu! Dar cand a fost vorba sa fie bagati bani, direct pe carduri la antrenori si jucatori, atunci de ce nu au vrut?

  • banatean spune:

   Daca tot esti fan „DL CHIVO”ce spui daca te-ai lua de brat cu el si zburati spre Moldova?DL CHIVO e primul responsabil,si stiu ca am stat la el in birou de „N”ori..si stiu toate invartelile….
   Nimeni nu are interes sa investeasca in copii Timisoarei,ai intereseaza doar profitul imediat…si tot ce sa facut sa facut pe munca si devotamentul antrenorilor,in rest totul e caterinca

 2. Aqwilla-Violla spune:

  deci,te cred pe cuvant, doar Chivorchian e vinovat, alesii nostrii sunt sfinti, nu pot dormi de grija noastra a timisorenilor? Pleaca drek de aici politrucule, dute la propaganda electorala, acolo-i locul tau,nu vezi ca esti penibil!

 3. eu spune:

  auzi „draga” dom-le Comsulea,esti cumva un „lingau”de scri „Barbut si compania”……..n-am inteles care e faza…..de ce nu ai scris „Roti si compania”……sau „Todorov si compania”……..sau ma rog alte nume…….vezi doamne te-ai gasit si tu sa scri un nume……chiar crezi ca daca nu pomeneai numele asta nu iti citea lumea articolul?…….e foarte bun copilul ,dar n-am inteles care e faza………si care e legatura intre meciurile juniorilor D cu juniori B……..daca tot te mancau degetele sa scri despre copilul asta ce nu i-ai dedicat un articol separat………..

  • Dintre toate comentariile trimise în aceşti ultimi 2 ani, în care s-a scris inclusiv să fiu biciuit în Piaţa Unirii, acesta este însă cel mai trist. Stimate Domn, pur şi simplu am folosit un clişeu jurnalistic, fără absolut nici cea mai mică semnificaţie sau conotaţie, ca o simplă şi mică înfloritură să-i spun. Iertaţi-mă că vă spun, dar cred că vă potriveaţi într-un post de cenzură în vechea presă de partid şi de stat, unde şi o virgulă v-ar fi generat un puseu de frustrare şi înfierare a autorului. Dumnezeu să mă ierte, dar cred că aveţi o atitudine cel puţin ciudată. Din nou, legătura juniori B – juniori D a fost tot ca o alegere a autorului, însă păcat că în suspiciunea Dumneavoastră găsiţi în orice răstălmăciri şi semnificaţii ascunse. Cred că v-ar prinde bine să citiţi jurnalism adevărat oriunde altundeva decît în http://www.sporttim.ro, mai bine ocoliţi-l Stimate Domn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei × 3 =

 


Alte articole legate de acest subiect: