Juniorul Alin Sere, hat-trick în 26 de minute pentru Srbianca

Începutul de săptămînă a dat startul primului joc din etapa XIV-a a Campionatului Municipal, disputat între FC Srbianca Giuchici şi Frontiera Timișoara, încheiat cu 5-3 (2-1), şi care a oferit goluri frumoase, un joc pe măsură, neașteptat de bun la acest nivel și un arbitraj conform cu atmosfera jocului.

Cele două echipe, lipsite de grijile promovării, au majoritatea jucătorilor de vârsta a doua, excepție făcînd câțiva tineri, care mai au de învățat de la veteranii Gheorghe Stănescu, Gheorghe Baliga, Nicu Muntean sau Radu Goanță…

Gazdele au deschis scorul în minutul 13, prin Milan Cristache, cu un şut de la 25 de metri, din lovitură liberă. După numai 3 minute avea să fie 2-0, prin reuşita lui Marco Nicoliciu, care a triblat numai puțin de trei adversari, inclusiv pe portar, și a înscris în poarta goală. Până la pauză oaspeții au reușit să reducă din diferență prin Mihai Iancu, în minutul 43.

La reluare gazdele au făcut 3 modificări inspirate, efectuate de antrenorul Dinu Golea, şi au reușit să mai perforeze poarta adversarilor de 3 ori, prin același jucător, tânărul Alin Sere, în minutele 55, 65 și 81. Nici oaspeții nu s-au lăsat mai prejos, marcând alte două goluri, unul din lovitură liberă de la 25 de metri, prin Răzvan Bujdei, iar celălalt în finalul jocului, cînd au transformat o lovitură de la 11 metri prin veteranul Nicu Muntean.

Srbianca: Ciprian Luca – Dumiter Mircea (min. 46, Moroșanu Dorin), Daniel Mureșan (min. 46, Sere Alin), Barbu Dănuț, Gheorghe Stănescu (min. 46, Horea Mureșan), Călugăru Cristea, Alex Fioreanu, Milan Creistache, Adrian Drăghici, Marco Nicoliciou, Răzvan Bălașa. Antrenor: Golea Dinu.

Frontiera: Florin Mureșan – Gheorghe Balica, Nicu Muntean, Alin Hristea, Elvis Vlăduț, Mihai Iancu, Marian Dumitru, Viorel Doroiman, Răzvan Bujdei, Tiberiu Cristian (min. 72. Sebastian Mircea), Mircea Dobrescu. Antrenor: Ghiță Muntean.

Arbitru: Adrian Găvruță. Asistenți: Fabian Frumușescu și Macovei Paul. Observator: Pavel Velcotă.

Reacții la cald… Golea Dinu (antrenor Srbianca): „Un joc plăcut, cu multe goluri și în care la final am obținut o victorie meritată, reușind să marcăm mai mult ca adversarii noştri. Ţin să-l felicit pe juniorul Alin Sere, care a reușit sa înscrie trei goluri, unul mai frumos decât celălalt!”

Alin Sere (jucător Srbianca): „Credeam că nu mă mai bagă antrenorul în teren după pauză. Sunt bucuros că am reușit primul hat-trick din viața mea, iar golul doi a fost cel mai frumos” (n.n.: lob de la 30 metri peste portar).

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu, Sport de masă și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ noua = 17

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: