Juventus Timișoara, cu grupa de 2007 la Dukakis Soccer Cup, la Beograd

Început de noiembrie cu o participare pe plan internațional a juniorilor de la ACS FC Juventus Timișoara, în Serbia vecină, în cadrul categoriei de vârstă sub 12 ani la Dukakis Soccer CUP.

Șaptesprezece cluburi din mai multe țări din zona central-sud-est europeană vor avea reprezentare la ediția din acest an a competiției fotbalistice juvenile belgrădene, care propune aproape 125 de meciuri juniorilor D din generația 2007.

Grupa de 2007 antrenată la Juventus de Nicu Butnărașu va fi reprezentanta României în întrecerea de la Beograd din perioada 1-4 noiembrie, la startul căreia se vor mai alinia și grupări din Croația, Grecia, Slovenia, Ungaria și țara gazdă, Serbia, în unele cazuri cu câte două garnituri ale aceluiași club, în total 20 de echipe în concurs.

Companie selectă la acest turneu, cu FK Crvena Zvezda și Partizan Beograd dar și Vojvodina Novi Sad din rândurile gazdelor, iar din alte țări Honved Budapesta, PAOK Salonic, NK Domzale, NK Osijek sau Maribor.

Timișorenii au fost repartizați în Grupa A, împreună cu formațiile ”Beli” de la FK Crvena Zvezda și Vojvodina, maghiarii de la FC Honved, FK Radnicki Nis și FK Radnicki Obrenovac.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 + doi =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: